Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

БІЛОБІЛ® ФОРТЕ
Назва: БІЛОБІЛ® ФОРТЕ | Шукати БІЛОБІЛ® ФОРТЕ в аптеках →
Міжнародна непатентована назва: Ginkgo biloba
Виробник: КРКА д.д., Ново место, Словенія
Лікарська форма: Капсули
Форма випуску: Капсули по 80 мг № 20, № 60
Діючі речовини: 1 капсула містить: 80 мг сухого екстракту листя гінкго білоба
Допоміжні речовини: Лактози моногідрат, кремнію діоксид колоїдний безводний, крохмаль кукурудзяний, магнію стеарат, тальк, парагідроксибензоат (Е 218), парагідроксибензоат (Е 216), желатин, барвник чорний PN (E 151), барвник синій V (E131), барвник червоний 4R (E124), барвник оранжевий FCF (E110), титану діоксид (Е 171)
Фармакотерапевтична група: Ноотропні препарати
Показання: Порушення церебрального кровообігу, фун кції мозку з погіршенням пам'яті, розумової діяльності, замкненістю, неспокоєм, запа мороченням, шумом у вухах, головним бо лем, порушеннями сну. Порушення мікроцир куляції крові в н/кінцівках при хр.облітерую чих
Термін придатності: 3р.
Номер реєстраційного посвідчення: UA/1234/01/01
Термін дії посвідчення: з 13.05.2009 по 13.05.2014
Термін дії реєстраційного посвідчення закінчився.
Пошук даних про реєстрацію препарату БІЛОБІЛ® ФОРТЕ
АТ код: N06DX02
Наказ МОЗ: 332 від 13.05.2009


Інструкція для застосування БІЛОБІЛ® ФОРТЕ

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату


БІЛОБІЛ® ФОРТЕ

(BILOBIL®FORTE)


Загальна характеристика:

міжнародна назва: ginkgo biloba;

основні фізико-хімічні властивості: капсули рожевого кольору, що містять порошок від світлого до темно-коричневого кольору з видимими темними частками;

склад: 1 капсула містить 80 мг сухого екстракту листя гінкго білоба;

допоміжні речовини: лактози моногідрат, кремнію діоксид колоїдний безводний, крохмаль кукурудзяний, магнію стеарат, тальк, парагідроксибензоат (Е 218), парагідроксибензоат (Е 216), желатин, барвник чорний PN (E 151), барвник синій V (E131), барвник червоний 4R (E124), барвник оранжевий FCF (E110), титану діоксид (Е 171).


Форма випуску. Капсули.


Фармакотерапевтична група.

Засоби, які застосовуються при деменції. Код АТС N06D X02.


Фармакологічні властивості.  Фармакодинаміка.Капсули Білобіл® форте містять стандартизований екстракт листя гінкго, який покращує постачання кисню та глюкози до мозку. Активними речовинами цього екстракту є флавонові глікозиди, гінкголіди та білобаліди. Вони розширюють судини, покращують кровотік, запобігають злипанню тромбоцитів і, регулюючи метаболізм, захищають клітини і тканини від уражень, спричинених дефіцитом кисню. Екстракт гінкго ефективний при лікуванні порушень кровообігу у мозку і кінцівках. Капсули Білобіл® форте покращують кровообіг і метаболізм у мозку і запобігають погіршенню розумової діяльності. Капсули Білобіл® форте   покращують кровообіг у кінцівках, зменшують відчуття холоду, поколювання, затерплості і болю при ходінні.

Фармакокінетика. Досліди щодо вивчення фармакокінетики ектракту гінко важко провести внаслідок його багатокомпонентного складу.


Показання для застосування.

Капсули Білобіл® форте рекомендовані при порушеннях церебрального кровообігу і функції мозку, які виявляються такими симптомами:

  • погіршення пам’яті та розумової діяльності;

  1. замкненість і неспокій;

  2. запаморочення;

  3. шум у вухах;

  4. порушення сну.

Препарат застосовується також для лікування порушень мікро циркуляції крові в кінцівках (відчуття холоду в ногах, біль при ходінні, відчуття печіння в ногах, затерплості).


Спосіб застосування та дози.

Препарат рекомендується приймати:

  • при порушеннях церебрального кровообігу і функції мозку, що виявляється погіршенням пам’яті та розумової діяльності, відхиленнями в поведінці (замкненість, неспокій), по 1 капсулі 2-3 рази на день;

  • при порушеннях церебрального кровообігу , що супроводжується запамороченням і шумом у вухах, - 2 капсули на день, вранці та ввечері;

  • при порушеннях кровообігу в кінцівках - 2 капсули на день, вранці та ввечері.

Капсули ковтають, запиваючи водою. Приймати капсули можна незалежно від прийому їжі. Максимальний терапевтичний ефект звичайно спостерігається через 1 місяць. Для досягнення стійкого ефекту Білобіл® форте слід приймати принаймні 3 місяці, особливо особам похилого віку.


Побічна дія. У поодиноких випадках капсули Білобіл® форте можуть спричинити порушення травлення, головний біль або реакцію гіпер чутливості на шкірі.


Протипоказання. Гіпер чутливість або алергія на будь-який компонент препарату.

Білобіл® форте не призначають дітям, тому що цей препарат призначений для лікування порушень розумової діяльності, пов’язаних з віком.

Білобіл® форте не призначають вагітним і жінкам, які годують груддю, проте дослідження не виявили загрози для плода.


Передозування. Не відоме.


Взаємодія з іншими лікарськими засобами.

Не рекомендуеться вживати Білобіл® форте пацієнтам, які регулярно приймають ацетил саліцилову кислоту аба антикоакулянти.


Умови та термін зберігання.

Зберігати при температурі не вище 25 оС, в захищеному від вологи місці.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності – 2 роки.


Умови відпуску. Без рецепта.


Упаковка. По 10 капсул у блістері, по 2 (2х 10) або (6х 10) блістерів в картонній коробці. Источник


Виробник. КРКА, д. д., Ново место.


Адреса. Ново место, Словенія.


Смотрите также: Цены на Билобил форте в аптеках




На сайті також шукають: Клексан, Моноприл інструкція, Доксибене застосування, Куплатон побічні дії, Успокой протипоказання