Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

АЛОРА
Назва: АЛОРА | Шукати АЛОРА в аптеках →
Міжнародна непатентована назва: Pasiflora incarnata**
Виробник: НОБЕЛ ІЛАЧ САНАЇ ВЕ ТІДЖАРЕТ А.Ш., Туреччина
Лікарська форма: Сироп
Форма випуску: Сироп по 100 мл у флаконах
Діючі речовини: 5 мл сиропу містять: рідкого екстрату Пасіфлори 694.444 мг
Допоміжні речовини: Цукор кристалічний, гліцерин, спирт етиловий, натрію метилпарабен, натрію пропілпарабен, вода деіонізована
Фармакотерапевтична група: Снодійні засоби
Показання: Безсоння, підвищена нервова збудність, неврози, напружений стан під час менструації та клімаксу, кардіоневроз, спазм м'язів.
Термін придатності: 3р.
Номер реєстраційного посвідчення: UA/5140/01/01
Термін дії посвідчення: з 19.09.2006 по 19.09.2011
Термін дії реєстраційного посвідчення закінчився.
Пошук даних про реєстрацію препарату АЛОРА
АТ код: N05CM50
Наказ МОЗ: 316 від 11.06.2007


Інструкція для застосування АЛОРА


ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

АЛОРА

(ALORA)


Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: прозора рідина темно-коричневого кольору;

склад: 5 мл сиропу містять рідкого екстрату пасифлори 694.444 мг;

допоміжні речовини:   цукор кристалічний, гліцерин, спирт етиловий, натрію метилпарабен, натрію пропіл парабен, вода де іонізована.


Форма випуску. Сироп.


Фармакотерапевтична група. Снодійні та седативні засоби. Kод АТС N05C M50.


Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка.

Екстракт пасіфлори виготовляється із лікарської рослини Passiflora incarnatа (Пасіфлора інкарната), яка містить 0,04% алкалоїдів індольного ряду (гарман, гармін, гармол), деякі флавоноїди (вітексин, квертецин), а також кумарини, хінони та ін.

Компоненти екстракту гальмують проведення нервових імпульсів у спинному і головному мозку, знижують збудливість ЦНС і спричинюють седативну дію.

Препарат покращує настрій при депресивних станах, зменшує тривожність і психічне напруження, має легкий снодійний ефект без симптому пригніченості під час пробудження. Має проти судомні властивості.

Фармакокінетика.

Фармакокінетика не вивчалася.


Показання для застосування.

Сироп Алора показаний як заспокійливий засіб хворим з неврастенічними і депресивними станами, при стресах, тривожному стані, знервованості, порушеннях сну, в клімактеричному і пре клімактеричному періодах. Препарат ефективний при вегетативних симптомах захворювань нервової системи (нейроциркуляторна дистонія, гіпертонічна хвороба, церебральні судинні кризи, підвищена пітливість, серцебиття), а також при синдромі після інфекційної астенії.


Спосіб застосування та дози.

Для дорослих: для досягнення седативного ефекту слід приймати по 5 – 10 мл сиропу (1 – 2 чайні ложки) 3 рази на добу перед прийомом їжі. При порушеннях сну – по 10 мл (2 чайні ложки) перед сном.

Для дітей (старше 3 років): по 2,5 мл (0,5 чайної ложки) сиропу 2 – 3 рази на добу. Тривалість курсу лікування встановлюється індивідуально залежно від показань і клінічної ефективності препарату. Не слід перевищувати рекомендовану разову дозу.

Побічна дія.

При застосуванні в рекомендованих терапевтичних дозах виникнення побічних ефектів малоймовірне. Іноді можливі алергічні реакції.


Протипоказання.

Підвищена чутливість до компонентів препарату, дитячий вік до 3 років.


Передозування.

Немає даних щодо передозування препарату. При передозуванні рекомендується промити шлунок та призначити симптоматичну терапію.


Особливості застосування.

З обережністю застосовують при тяжких органічних захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Немає даних щодо застосування препарату в періоди вагітності і годування груддю, тому слід зважити очікувану користь застосування препарату для матері з можливим ризиком для дитини.

Під час лікування сиропом Алора слід утримуватися від керування транспортом і роботи з потенційно небезпечними механізмами.


Взаємодія з іншими лікарськими засобами.

При одночасному застосуванні з препаратами, які пригнічують центральну нервову систему, такими як барбітурати, транквілізатори посилюється седативний і снодійний ефекти препарату. Слід уникати одночасного застосування з дисульфірамом.

Під час лікування сиропом Алора не слід вживати алкогольні напої.


Умови та термін зберігання. Зберігати у недоступному для дітей, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25°   С. Термін придатності - 3 роки.


Умови відпуску. Без рецепта.


Упаковка.  По 100 мл у флаконі, кожний флакон у картонній упаковці.


Виробник.

NOBEL İLAC SANAYII.VE TİCARET.A.S.

НОБЕЛ ІЛАЧ САНАЇ. ВЕ ТІДЖАРЕТ. А. Ш.


Адреса.

Barbaros Bulvari No: 76-78 34353 Besiktas, Istanbul, Turkey. Источник

Бульвар Барбарос №76-78, 34353 р-н Бешікташ, м. Стамбул, Туреччина.


Смотрите также: Цены на Алора в аптеках




На сайті також шукають: Стимулотон, Санорин інструкція, Гексорал застосування, Евра побічні дії, Бронхосан протипоказання