Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

АМПІЛОП
Назва: АМПІЛОП | Шукати АМПІЛОП в аптеках →
Міжнародна непатентована назва: Mono
Виробник: Трафако Джоїнт Сток Компані (ТРАФАКО), В'єтнам
Лікарська форма: Капсули
Форма випуску: Капсули по 625 мг № 10х1, № 10х3, № 10х9
Діючі речовини: 1 капсула містить: екстракту ампілопсису кантонієнсису 625 мг
Допоміжні речовини: Магнію стеарат, тальк
Фармакотерапевтична група: В'яжучі, обволікаючі та антацидні засоби
Показання: Виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишки.
Термін придатності: 3р.
Номер реєстраційного посвідчення: UA/5457/01/01
Термін дії посвідчення: з 28.11.2006 по 28.11.2011
Термін дії реєстраційного посвідчення закінчився.
Пошук даних про реєстрацію препарату АМПІЛОП
АТ код: A02BX
Наказ МОЗ: 777 від 28.11.2006


Інструкція для застосування АМПІЛОП

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

АМПІЛОП

(AMPELOP)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: тверді желатинові капсули №1 з білим корпусом та зеленою кришкою, на які нанесено напис TRAPHACO и його товарного знаку,   що містять порошок від коричнево-жовтого до коричнево-сірого кольору зі специфічним рослинним запахом, гіркий на смак;

склад: 1 капсула містить екстракту Ампілопсису кантонієнсису (Ampelopsis cantoniensis extract) з вмістом флавоноїдів (у перерахунку на кверцетин не менше 30 мг)  625 мг;

допоміжні речовини: магнію стеарат, тальк.


Форма випуску. Капсули.


Фармакотерапевтична група. Засоби для лікування пептичної виразки. Код АТС А 02В X.


Фармакологічні властивості. Проти виразковий засіб.

Фармакодинаміка. Ампілоп - препарат рослинного походження, що містить екстракт із рослини Ампілопсис кантонієнсис (Ampelopsis cantoniensis extract). Ця рослина містить у своєму складі флавоноїди - мірицетин і дигідромірицетин. Препарат знижує кислотність шлункового соку. Ампілоп виявляє протизапальну дію, активізує окислювально - відновні процеси, посилює регенерацію тканин, стимулює опірність організму до несприятливих факторів. Протизапальна дія сприяє зменшенню больового синдрому в шлунку та кишечнику. Антиоксидантні властивості препарату знижують можливість виникнення патологічних процесів. Ампілоп виявляє протимікробну дію - сприяє ерадикації Helicobacter рylori.

Ці властивості препарату Ампілоп (ерадикація Helicobacter рylori, протизапальна дія) дають змогу застосовувати його при виразкових ураженнях шлунка і дванадцяти палої кишки. Ампілоп особливо ефективний при застосуванні в складі комплексної терапії з амоксициліном і метронідазолом.

Фармакокінетика. Дія препарату зумовлена сукупною дією біологічно активних речовин, що входять до складу екстракту, тому проведення фармакокінетичних досліджень не проводилось.

Показання для застосування. Виразкова хвороба шлунка і дванадцяти палої кишки.

Спосіб застосування та дози. Призначають препарат дорослим та дітям старше 12 років. Моно терапія препаратом Ампілоп проводиться протягом 30 днів . Призначають по 2 капсули 3 рази на добу після їди. Крім того, Ампілоп можна використовувати в комплексній терапії за такими схемами: перші 10 днів застосовують Ампілоп по 2 капсули 3 рази на добу, амоксицилін по 500 мг 2 рази на добу, метронідазол по 500 мг 2 рази на добу. Наступні 20 днів Ампілоп застосовують по 2 капсули 3 рази на добу; або семидобова потрійна терапія: Ампілоп по 2 капсули 3 рази на добу, фуразолідон по 200 мг 2 рази на добу, тетрациклін по 750мг 2 рази на добу.


Побічна дія. Рекомендовані дози препарату добре переносяться. Іноді можливі алергічні реакції (шкірні висипання, свербіж), слабкість, нудота, запаморочення.


Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату, діти молодше 12 років, вагітність, лактація.


Передозування. Про випадки передозування   інформація не надходила.


Особливості застосування. Застосування препарату не впливає на здатність керувати транспортними засобами та виконувати роботу, що потребує підвищеної уваги. Не вивчалась дія препарату на плід і немовлят при годуванні груддю, тому не рекомендується приймати препарат у періоди вагітності і лактації.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. При одночасному прийманні тіаміну позитивна дія препарату Ампілоп нейтралізується у зв'язку з утворенням фізіологічно неактивних сполук. Ампілоп зменшує елімінацію аскорбінової кислоти.


Умови та термін зберігання. Зберігати при температурі від 15 до 25° С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.


Термін придатності. 3 роки.


Умови відпуску. Без рецепта.


Упаковка. По 10 капсул у блістері, №10 (1х 10), №30 (3х 10) та №90 (9х 10) у пачку.


Виробник. Трафако Джоїнт Сток Компані (ТРАФАКО). Источник

Адреса: 75 Ієн Нінь-Ба Дінь-Ханой, В'єтнам.



Смотрите также: Цены на Ампилоп в аптеках




На сайті також шукають: Цитрамон в, Семакс інструкція, Спазмомен застосування, Постеризан побічні дії, Маммолептин протипоказання