Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

ГЕНТОС®
Назва: ГЕНТОС® | Шукати ГЕНТОС® в аптеках →
Міжнародна непатентована назва: Comb drug
Виробник: "Richard Bittner AG", Австрія
Лікарська форма: Таблетки
Форма випуску: Таблетки № 20, № 40, № 60
Діючі речовини: 1 таблетка містить: Populus D1 - 25.0 мг, Sabal D6 - 37.2 мг, Conium D6 - 37.2 мг, Kalium jodatum D12 - 37.2 мг, Ferrum picrinicum D12 - 37.2 мг
Допоміжні речовини: Лактози моногідрат, крохмаль картопляний, магнію стеарат
Фармакотерапевтична група: Гомеопатичні засоби
Показання: Гострі та хронічні захворювання передміхурової залози, запальні захворювання сечового міхура у чоловіків та жінок; порушення сечовипускання.
Термін придатності: 3р.
Номер реєстраційного посвідчення: UA/1971/01/01
Термін дії посвідчення: з 04.10.2004 до 04.10.2009
Термін дії реєстраційного посвідчення закінчився.
Пошук даних про реєстрацію препарату ГЕНТОС®
АТ код: G04BX50
Наказ МОЗ: 482 від 04.10.2004


Інструкція для застосування ГЕНТОС®

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

ГЕНТОС (R)

(GENTOS)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: круглі, плоскі таблетки білого або білогоз жовтуватим відтінком кольору з можливими вкрапленнями жовтого кольору, зрозподілю вальною рискою;

склад: 1 таблетка містить: Populus D1 25,0 мг, Sabal D6 37,2 мг, Conium D637,2 мг, Kalium jodatum D12 37,2 мг, Ferrum picrinicum D12 37,2 мг;

допоміжні речовини: лактози моногідрат, крохмаль картопляний, магніюстеарат.

Форма випуску. Таблетки.

Фармакотерапевтична група. Комплексний гомеопатичний препарат. Засоби, що застосовуються в урології. Код АТС G04ВХ.

Фармакологічні властивості.

Препарат Гентос® чинить комплексний патогенетичний вплив наурогенітальну систему.

Відновлює нейрогуморальну регуляцію в системі“гіпоталамус-гіпофіз-тестикули”, сприяє нормалізації рівня тестостерону,5α-дигідротестостерону та ест радіолу, усуває віковий андроген ний дефіцит. Чинить антипроліферативну дію на простату. Впливає як на механічний (припинення розростання стромальної тканини), так і на динамічний компонент (нормалізація тонусу гладкої мускулатури детрузора та стінки сечового міхура) формування дизурії. Відновлює резервуарну та евакуатор ну функції сечового міхура. Гентос®покращує мікро циркуляцію, венозний відтік у тканинах урогенітальної зонита зменшує застійні явища в органах малого таза. Зменшує вираженістьінтавезикальної обструкції, що спричинена набряком простати. Чинить протизапальну, анти ексудативну дію, купує розвиток болю в центрі запалення. Посилює кавернозний кровотік, покращує еректильну функцію у хворих на хронічний простатит.

Показання для застосування. У комплексному лікуванні гострих і хронічних захворювань передміхурової залози (доброякісна гіперплазія передміхурової залози, простатит); захворювань сечового міхура (атонія сечового міхура, цистит) у чоловіків і жінок; порушень сечовипускання, у тому числі в після операційний період.

Спосіб застосування та дози.

Доброякісна гіперплазія передміхурової залози

Дозування

Курс лікування

Дорослі

1 таблетка

2 рази на день протягом 3 місяців.

Простатит

Дозування

Курс лікування

Підлітки та дорослі

1 таблетка

2 рази на день протягом 1-3 місяців.

Цистит, атонія сечового міхура

Дозування

Курс лікування

Підлітки та дорослі

1 таблетка

Цистит: 1-й та 2-й день лікування – 4 рази на день, потім 2 рази на день протягом 2 тижнів.

Атонія сечового міхура: 2 рази на день протягом 3 місяців.

Діти 5-12 років

½ таблетки

Порушення сечовипускання, у тому числі у після операційний період

Дозування

Курс лікування

Підлітки та дорослі

1 таблетка

2 рази на день протягом 3 місяців.

Діти 5-12 років

½ таблетки

На початку лікування, а також у випадках, що потребують швидкого послаблення симптомів, можливий прийом препарату дорослими та підлітками по 1 таблетці, дітьми 5-12 років - по ½ таблетки 4 рази на день до покращення стану, але не більше 8 разів, після чого приймати 2 рази на день.

Для досягнення максимального ефекту препарат Гентос® слід приймати за 30 хв до або через годину післяїжі, таблетку рекомендується тримати у роті до повного розсмоктування.

Побічна дія. Не виявлена.

Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Передозування. Шкідливі ефекти при передозуванні відсутні.

Особливості застосування. Інформація щодо будь-якого ризику для плоду тадитини від прийому препарату під час вагітності та лактації дотепер не зареєстрована. Препарат можна застосовувати при вагітності та лактації у випадках, коли очікувана користь для матері переважає можливий ризик для плоду.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Клінічно значуща взаємодія препарату Гентос®з іншими лікарськими засобами не виявлена. Препарат можна комбінувати збудь-якими лікарськими засобами та методами лікування.

Умови та термін зберігання. Зберігати при температурі не вище 30°С в оригінальній картонній упаковці, у захищеному від сонячного світла місці, недоступному для дітей.

Оскільки Гентос® містить рослинні природні компоненти, при зберіганні може спостерігатися незначна зміна смаку та кольору таблетки, що неведе до зниження ефективності препарату. Источник

Термін придатності – 3 роки.

Смотрите также: Цены на Гентос в аптеках




На сайті також шукають: Карсил, Судокрем інструкція, Застосування препарату Фенотропил, Інструкція з використання Зитрокс, Показання для застосування Анжелік, Синуфорте побічні дії, Корнерегель протипоказання, Спосіб застосування та дози препарату Тайгерон