Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

КОКАРБОКСИЛАЗИ ГІДРОХЛОРИД
Назва: КОКАРБОКСИЛАЗИ ГІДРОХЛОРИД | Шукати КОКАРБОКСИЛАЗИ ГІДРОХЛОРИД в аптеках →
Міжнародна непатентована назва: Cocarboxylase
Виробник: ВАТ "Днiпрофарм", м.Дніпропетровськ, Україна
Лікарська форма: Порошок ліофілізований для ін'єкцій
Форма випуску: Порошок ліофілізований для приготування розчину для ін'єкцій по 0,05 г в ампулах № 5; порошок ліофілізований для приготування розчину для ін'єкцій по 0,05 г в ампулах № 10 у комплекті з розчинником по 2 мл в ампулах № 10
Діючі речовини: 1 ампула містить кокарбоксилази - 50.0 мг
Допоміжні речовини: Натрію карбонат безводний
Фармакотерапевтична група: Група вітаміну В1
Показання: Печінкова та ниркова недостатність, печінкова та діабетична коми, передкоматозні стани, недостатність коронарного кровообігу, захворювання серця та ін.
Термін придатності: 3р.
Номер реєстраційного посвідчення: UA/5212/01/01
Термін дії посвідчення: з 12.10.2006 до 12.10.2011
Термін дії реєстраційного посвідчення закінчився.
Пошук даних про реєстрацію препарату КОКАРБОКСИЛАЗИ ГІДРОХЛОРИД
АТ код: A11DA03
Наказ МОЗ: 674 від 12.10.2006


Інструкція для застосування КОКАРБОКСИЛАЗИ ГІДРОХЛОРИД

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

КОКАРБОКСИЛАЗИ ГІДРОХЛОРИД

(COCARBOXYLASIHYDROCHLORIDUM)

Загальна характеристика:

міжнародна та хімічна назви: сocarboxylasum;3-[(4-аміно-2-метил-5-піримідиніл)-метил]-4-метил-5-(4,6,6-тригідрокси-3,5-діокси-4,6-діфосфагекс-1-іл) тіазолій хлорид Р1Р’ – діоксид);

основні фізико-хімічні властивості: пориста маса білого кольору зі слабким специфічним запахом, гігроскопічна, легкорозчинна у воді;

склад: : 1 ампула містить кокарбоксил ази гідро хлориду 0,05 г;

допоміжні речовини: динатрію карбонат.

Форма випуску. Порошок ліофілізований.

Фармакотерапевтична група. Прості препарати вітаміну В1.

Код АТС А 11Д А 03**.

Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка. Кокарбоксил аза – кофермент ензимів, які беруть участьу вуглеводному обміні. У комплексі з протеїном та іонами магнію є складовоюкарбоксил ази, яка каталізує декарбоксилювання і карбоксилюванняальфа-кетокислот. Екзогенний вітамін В1 (тіамін) для участі в цих процесах повинен шляхом фосфорилювання метаболізуватися в кокарбоксил азу –готову форму коферменту, яка утворюється із тіаміну при його обміні в організмі. Слід враховувати, що властивості кокарбоксил ази лише частково адекватні властивостям тіаміну: кокарбоксил азу не застосовують для лікування гіпо-та авітамінозу В1.

Фармакокінетика. Після парентерального введення препарат добре всмоктується, виводиться нирками з сечею.

Показання для застосування. Кокарбоксил азу призначають при печінковій та нирковій недостатності, печінковій та діабетичній комі, перед коматозних станах, ацидозі при цукровому діабеті та дихальному ацидозі при хронічній легенево-серцевій недостатності, недостатності коронарного кровообігу, захворюваннях серця, що супроводжуються екстрасистолією, пароксизмальною тахікардією, миготливою аритмією, легких формах розсіяного склерозу, передклампсичних станах і еклампсії, периферичних невритах.

Спосіб застосування та дози. Вводять внутрішньом’язово (іноді внутрішньо венно) після розчинення водою для ін’єкцій (1 ампулу кокарбоксил азигідро хлориду розчиняють 2 мл води) в асептичних умовах. Як правило, кокарбоксил ази гідро хлорид призначають у схемах комплексного лікування. Дорослим внутрішньом’язово вводять по 0,05 – 0,1 г 1 раз на добу. Курс лікування становить 15-30 днів. При необхідності (діабетична кома) препарат можна ввести у тій самій дозі повторно через 1-2 години. У подальшому переходять на підтримуючу дозу – 50 мг 1 раз на добу. Дітям до 3-го місяця життя – 25 мг (0,025 г) 1 раз на добу; від 4 місяців до 7 років – 0,025 – 0,05г 1 раз на добу; 8–18 років – 0,05 - 0,1 г 1 раз на добу. При необхідності зазначена добова доза може бути поділена на 2 введення.

Побічна дія. Алергічні реакції. При внутрішньом´ язовомувведенні – гіперемія, свербіж, набряк у місці ін´ єкції.

Протипоказання. Індивідуальна непереносимість.

Передозування. Алергічні реакції, гіперемія. Симптоматичне лікування, відміна препарату.

Особливості застосування. Необхідно враховувати можливість посилення кардіотонічної дії серцевих глікозидів при призначенні дози останніх. При захворюваннях серця, що супроводжуються миготливою аритмією, небажане внутрішньо венне введення препарату.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Кокарбоксил аза посилює кардіотонічну дію серцевих глікозидів та покращує їх переносимість.

Умови та термін зберігання. Зберігають у захищеному від світла місці. Источник

Термін придатності - 3 роки.

Смотрите также: Цены на Кокарбоксилазы гидрохлорид в аптеках




На сайті також шукають: Артрикюр, Тіоцетам інструкція, Пол-пала застосування, Декстроза побічні дії, Канефрон н протипоказання