Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

РЕЛІФ АДВАНС
Назва: РЕЛІФ АДВАНС | Шукати РЕЛІФ АДВАНС в аптеках →
Міжнародна непатентована назва: Comb drug
Виробник: "Sagmel Inc.";"IDA (Instituto De Angeli)" для "Sagmel Inc.", США/Італія/США
Лікарська форма: Супозиторії ректальні
Форма випуску: Супозиторії ректальні № 12
Діючі речовини: 1 супозиторій містить: бензокаїну - 10.3%; жиру печінки акули - 3%
Допоміжні речовини: Масло какао, твердий жир, кукурудзяний крохмаль, метилпарагідроксибензоат, пропілпарагідроксибензоат
Фармакотерапевтична група: Місцевоанестезуючі препарати
Показання: Місцевоанестезуючий, заспокійливий, протизапальний, ранозагоювальний, кровоспинний засіб; свербіж, печіння і дискомфорт, що супроводжують геморой та ін. захворювання аноректальної зони; ерозії, тріщини та мікротравми у ділянці заднього проходу
Термін придатності: 2р.
Номер реєстраційного посвідчення: Р.10.02/05357
Термін дії посвідчення: з 04.10.2002 до 04.10.2007
Термін дії реєстраційного посвідчення закінчився.
Пошук даних про реєстрацію препарату РЕЛІФ АДВАНС
АТ код: C05AD03
Наказ МОЗ: 85 від 27.02.2006


Інструкція для застосування РЕЛІФ АДВАНС

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

РЕЛІФ Адванс

 (RELIEF® Advance)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: світло-коричневі торпедоподібні супозиторіїзі слабким рибним запахом, точка плавлення 33 - 38°С;

склад: бензокаїн (10,3%), масло печінки акули (3%);

допоміжні речовини: масло какао, твердий жир, кукурудзяний крохмаль, метилпарагідроксибензоат, пропіл парагідроксибензоат.

Форма випуску. Ректальні супозиторії.

Фармакотерапевтична група. Анти гемороїдальний засіб для місцевого застосування. Код АТС С 05АD03.

Фармакологічні властивості.

Бензокаїн зворотно стабілізує мембрану нейрону, щознижує її проникність для іонів натрію. Деполяризація мембрани нейрону пригнічується і у такий спосіб блокується виникнення та проведення нервових імпульсів.

Масло печінки акули виявляє локальну протизапальну, гемостатичну, ранозагою вальну та імуномодулюючу дію.

Жирова основа супозиторіїв має пом’якшувальну дію.

Бензокаїн виділяється у складі слизу або, у вкрай незначних кількостях, нирками.

Показання для застосування. Використовують як засіб з місцевою анестетичною, заспокійливою, проти запальною, ранозагоювальною, кровоспинною дією; як симптоматичний препарат при свербежі, печінні і дискомфорті, що супроводжують геморой та інші захворювання аноректальної зони, а також при ерозіях, тріщинах, мікротравмах у ділянці заднього проходу.

Спосіб застосування та дози. Попередньо теплою водою обмити шкіру навколо заднього проходу, очистити уражену ділянку за допомогою зволоженої м’якої серветки, обережно просушити його туалетним папером або м’якою тканиною, видаливши надлишкову вологу. Перед введенням супозиторію необхідно видалити його з пластикової захисної оболонки. Ввести супозиторій в задній прохід. Вводити по одному супозиторію до 4 разів на день, особливо на ніч, ранком іпісля кожного випорожнення кишечнику. Регулярне використання препарату дозволяє забезпечити постійний терапевтичний вплив, полегшує симптоми геморою. Не рекомендується застосовувати препарат дітям віком до 12 років, вагітним іжінкам, які годують груддю без погодження з лікарем.

Побічна дія. Найчастіші прояви побічної дії – реакції підвищеної індивідуальної чутливості до бензокаїну, які спостерігаються менш, ніж в 1% пацієнтів і можуть виявлятися почервонінням шкіри в ділянці застосування, появою шкірних висипань та свербежу.

Протипоказання. Підвищена індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів препарату, тромбоемболічна хвороба, гранулоцит опенія.

Передозування. Симптоми передозування можуть бути пов’язані з фармакологічними ефектами бензокаїну. Його системна абсорбція при передозуванні може виявлятися сонливістю, занепокоєнням, збудженням, у важких випадках – судомами. Вкрай рідко великі дози бензокаїну можуть викликати метгемоглобінемію, яка виявляється дихальними розладами та ціанозом. Внутрішньо венне введення метиленового синього є специфічним заходом при лікуванні цього стану.

У випадках істотного перевищення рекомендованих разових і добових доз масла печінки акули може спостерігатися схильність до прискореного згортання крові.

Особливості застосування. При тяжких формах гіпертонічної хвороби, грубих порушеннях серцевого ритму, вираженому тиреотоксикозі, розладах сечовипускання застосування препарату необхідно узгодити з лікарем. У разі рясних кров’янистих виділень із заднього проходу або при зберіганні хворобливих симптомів понад 7 днів необхідно додатково проконсультуватися з проктологом.

Вагітним жінкам та матерям-годувальницям препарат необхідно призначати з обережністю.

Не використовувати препарат у випадках ушкодження або відсутності захисної пластикової оболонки.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Не рекомендується без суворих медичних показань і лікарського контролю використовувати препарат на фоні регулярного прийому інгібіторів МАО, антидепресантів і гіпотензивних засобів. Источник

Умови та термін зберігання. Зберігати при температурі не вище 27єС всухому, темному місці, недоступному для дітей. Забороняється зберіганнясупозиторіїв із розкритою або відсутньою захисною пластиковою оболонкою. Термін придатності 2 роки.

Смотрите также: Цены на Релиф в аптеках




На сайті також шукають: Антраль, Ботокс інструкція, А-церумен застосування, Гліцерин побічні дії, Фарестон протипоказання