Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про затвердження обліково-звітних форм планування і виконання профілактичних щеплень "УкрВак 08"

№ 413; прийнятий: 25-07-2008; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
Про затвердження обліково-звітних форм планування і виконання профілактичних щеплень "УкрВак 08"
№ 413 25.07.2008

З метою реалізації розпорядження Кабінету Міністрів України від 03.08.2006р. № 462-р "Про схвалення Концепції Загальнодержавної програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2007-2015 роки", та з метою приведення у відповідність до вимог Календаря профілактичних щеплень в Україні, затвердженого наказом МОЗ України від 03.02.2006р. № 48 "Про порядок проведення профілактичних щеплень в Україні та контроль якості й обігу медичних імунобіологічних препаратів", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 02.06.2006 № 665/12539, уніфікованої відомчої форми звітності про виконання профілактичних щеплень "УкрВак 08" та програмного забезпечення для поліпшення якості роботи з моніторингу охоплення щепленням і раціонального використання вакцин

НАКАЗУЮ:

1. Впровадити в практику лікувально-профілактичних установ та закладів державної санітарно-епідеміологічної служби МОЗ України базу даних "УкрВак 08".

2. Затвердити обліково-звітні форми про планування і виконання профілактичних щеплень (додаються):

2.1. Перспективний обсяг профілактичних щеплень на наступний календарний рік (рівень пункту щеплень, району/міста, області).

2.2. Звіт про виконання профілактичних щеплень (рівень лікуваль- но-профілактичного закладу, району/міста, області).

2.3. Звіт про використання вакцин (рівень лікувально-профілактичного закладу).

2.4. Звіт про використання вакцин (рівень району/міста).

2.5. Звіт про використання вакцин (рівень області).

2.6. Зведений звіт про виконання профілактичних щеплень.

3. Директору УІОЦ МОЗ України Львовій Р.М.протягом 2008 року організувати впровадження у всіх регіонах України нової бази даних "УкрВак 08" (розробленої в Access-2000) обласного, міського і районного рівнів.

4. Міністру охорони здоров'я АР Крим, начальникам управлінь охорони здоров'я обласних та Севастопольської міської державних адміністрацій, Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення Київської міської державної адміністрації, головним державним санітарним лікарям АР Крим, областей, міст Києва і Севастополя, на водному, залізничному, повітряному транспорті:

4.1. Взяти під особистий контроль впровадження в практику закладів охорони здоров'я всіх рівнів обліково-звітних форм про планування і виконання профілактичних щеплень.

4.2. Забезпечити подання щомісячних звітів про виконання профілактичних щеплень до МОЗ України до 20 числа, наступного за звітним місяцем за формою, затвердженою цим наказом.

4.3. Проводити щомісячний моніторинг основних показників з імунопрофілактики на підставі модифікованих аналітичних таблиць "УкрВак 08".

5. Вважати таким, що втратив чинність наказ МОЗ України від 30.12.2004р. № 668 "Щодо впровадження в практику охорони здоров"я України обліково-звітних форм про планування і виконання профілактчних щеплень та модифікованих аналітичних таблиць "Укрвак"".

6. Контроль за виконанням наказу покласти на Директора Департаменту державного санітарно-епідеміологічного нагляду Пономаренка А.М.

 
Міністр В.М.Князевич







На сайті також шукають: Травоген, Декапептил депо інструкція, Зірка застосування, Туссин побічні дії, Целебрекс протипоказання