Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про оптимізацію використання ліжкового фонду державного закладу "Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій "Бердянський" Міністерства охорони здоров'я України""

№ 125; прийнятий: 02-03-2011; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ



МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
02.03.2011 N 125
м.Київ

Про оптимізацію використання ліжкового фонду державного закладу "Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій "Бердянський" Міністерства охорони здоров'я України"


З метою ефективного та раціонального використання ліжкового фонду державного закладу "Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій "Бердянський" Міністерства охорони здоров'я України" (далі - Санаторій)

НАКАЗУЮ:

1. Перепрофілювати 100 ліжок Санаторію для лікування захворювань органів дихання у дітей в 100 ліжок для лікування гастроентерологічних захворювань у дітей.

2. Встановити спеціалізацію Санаторію для лікування захворювань органів дихання та лікування гастроентерологічних захворювань.

3. Позицію 23 Переліку державних закладів спеціалізованих (спеціальних) санаторіїв Міністерства охорони здоров'я України, затвердженого пунктом 1 наказу МОЗ від 25.12.2006 року № 882, викласти у такій редакції:

23.  Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій "Бердянський" Міністерства охорони здоров'я України  Лікування захворювань органів дихання та лікування гастроентерологічних захворювань

4. Департаменту материнства, дитинства та санаторного забезпечення враховувати зазначену спеціалізацію Санаторію в підготовці плану розподілу місць щорічно.

5. Головному лікарю Санаторію Бєлєву О.П.забезпечити:

5.1 підготовку та подання на затвердження до МОЗ відповідних змін до статуту Санаторію, його державну реєстрацію в установленому чинним законодавством України порядку;

5.2. здійснення заходів щодо підготовки медичного персоналу для надання санаторно-курортного лікування хворим дітям з гастроентерологічними захворюваннями відповідно до спеціалізації Санаторію;

5.3. подання на затвердження до МОЗ штатного розпису в межах виділеного кошторису Санаторію у зв'язку зі змінами структури його спеціалізації;

5.4. показане санаторно-курортне лікування направлених дітей та підлітків з гастроентерологічними захворюваннями відповідно до спеціалізації.

6. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій щорічно здійснювати відбір та направлення хворих дітей з гастроентерологічними захворюваннями відповідно до щорічного плану розподілу місць для лікування в Санаторій.

7. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра Аніщенка О. В.

Міністр І.М.Ємець

 






На сайті також шукають: Норгалакс, Літак інструкція, Га-40 застосування, Березові бруньки побічні дії, Метилурацил протипоказання