Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про заходи щодо формування нового складу Громадської ради при МОЗ України

№ 10-Адм; прийнятий: 27-01-2011; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ



МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
27.01.2011 N 10-Адм
м.Київ
Про заходи щодо формування нового складу Громадської ради при МОЗ України

З метою вжиття заходів щодо формування нового складу Громадської ради при МОЗ України та приведення наказів Міністерства охорони здоров'я України у відповідність до постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996

1. Відповідно до пункту 8 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у м. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996, рекомендувати Громадській раді при МОЗ України:

1.1. Провести засідання Громадської ради з метою утворення Ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при МОЗ України (далі - Ініціативна робоча група) за участі представників МОЗ України.

1.2. Включити до складу ініціативної робочої групи представників від МОЗ України: радника Міністра Нагорянського С. О., начальника Юридичного управління Бронову В. М., в.о. директора Департаменту кадрової політики та запобігання корупції Фещенка І. І., начальника Управління стратегічного планування та аналітичного забезпечення Лихотопа Р.Й., начальника Відділу запобігання та протидії корупції Департаменту кадрової політики та запобігання корупції Стахівського С. М., головного спеціаліста Відділу забезпечення взаємодії з Верховною Радою України та зв'язків з громадськістю Управління стратегічного планування та аналітичного забезпечення Радкевич Н. В., директора ДУ "Український інститут стратегічних досліджень МОЗ України" Слабкого Г.О.

1.3. Обрати з членів ініціативної робочої групи голову та секретаря ініціативної робочої групи.

2. Начальнику Управління справами Бачинському В.Й. вжити заходів щодо:

2.1. Забезпечення ініціативної робочої групи приміщеннями для проведення засідань.

2.2. Тиражування напрацьованих матеріалів для забезпечення організації та проведення установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при МОЗ України.

2.3. Вирішити питання щодо приміщення для проведення установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при МОЗ України з урахуванням кількості зареєстрованих представників інститутів громадянського суспільства, делегованих для участі у зазначених установчих зборах.

3. Начальнику Управління стратегічного планування та аналітичного забезпечення Лихотопу Р.Й.:

3.1. Передати в установленому порядку новоствореній ініціативній робочій групі паперову та електронну версії напрацьованих матеріалів щодо проведення установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при МОЗ України.

3.2. Забезпечити опублікування цього наказу на офіційному веб-сайті МОЗ України.

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ МОЗ від 10.12.2010 № 484-Адм "Про створення ініціативної робочої групи" (із змінами).

5. Контроль за виконанням наказу покласти на Першого заступника Міністра Аніщенка О.В.

Міністр І.М.Ємець






На сайті також шукають: Макмірор комплекс, Кверцетин інструкція, Мірил застосування, Семакс побічні дії, Дигестин протипоказання