Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про проведення інвентаризації матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров'я

№ 140; прийнятий: 10-03-2011; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ



МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
10.03.2011 N 140
м.Київ
Про проведення інвентаризації матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров'я

На виконання пункту 5 доручення Президента України Януковича В.Ф.від 19.11.2010 № 1-1/2753 „Щодо реформування системи охорони здоров'я, спрямованої на підвищення якості і доступності медичної допомоги для громадян України", з метою комплексної оцінки мережі закладів охорони здоров'я та їх матеріально-технічного забезпечення (наявності виробів медичного призначення (медичного обладнання), що знаходяться на балансі закладів охорони здоров'я, перебувають на реконструкції, модернізації, консервації, у ремонті, запасі або резерві незалежно від технічного стану, а також зараховані чи не зараховані з різних причин на баланс)

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Форму звіту про результати проведення інвентаризації стану матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров'я, що додається.

2. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь (головних управлінь) охорони здоров'я обласних Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, головним лікарям закладів охорони здоров'я, підпорядкованих МОЗ України, ректорам вищих навчальних закладів МОЗ України, директорам науково-дослідних інститутів МОЗ України забезпечити:

2.1. Своєчасне, повне та всебічне проведення інвентаризації стану матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров'я.

2.2. Узагальнення інформації, отриманої за результатами інвентаризації стану матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров'я.

2.3. Подання узагальненої інформації про результати інвентаризації згідно із затвердженою формою за окремими запитами в терміни, визначені МОЗ.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Копитова С. М.

Міністр І.М.Ємець