Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про заходи щодо реалізації проекту "Створення оперативно-диспетчерських служб з використанням сучасних GPS-технологій"

№ 351; прийнятий: 14-05-2012; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

14.05.2012 № 351

Про заходи щодо реалізації проекту "Створення оперативно-диспетчерських служб з використанням сучасних GPS-технологій"

З метою виконання проекту "Створення оперативно-диспетчерських служб з використанням сучасних GPS-технологій" відповідно до Закону України "Про Державний бюджет на 2012 рік" (зі змінами) та Положення про Міністерство охорони здоров'я України , затвердженого Указом Президента України від 13.04.2011 № 467, НАКАЗУЮ:

1. Визначити одержувачем бюджетних коштів та замовником проекту "Створення оперативно-диспетчерських служб з використанням сучасних GPS-технологій" Державне підприємство "Інженерно-технічний центр Міністерства охорони здоров'я України".

2. Замовнику проекту забезпечити взаємодію щодо реалізації цього проекту з міжвідомчою Радою для централізованого управління технічними проектними роботами по створенню централізованої оперативно-диспетчерської служби екстреної медичної допомоги згідно з Положенням про міжвідомчу Раду.

3. Визначити Департамент фінансово-ресурсного забезпечення відповідальним за виконання Державним підприємством "Інженерно-технічний центр Міністерства охорони здоров'я України" функцій, визначених у пункті 1 цього наказу.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Богачева Р.М.

Віце-прем'єр-міністр України - Міністр Р.В. Богатирьова