Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про надання медико-санітарної допомоги особовому складу центрального апарату та підпорядкованих підрозділів Держтехногенбезпеки України

№ 387/134; прийнятий: 24-05-2012; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України, Державна інспекція техногенної безпеки України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ТЕХНОГЕННОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

24.05.2012 № 387/134

Про надання медико-санітарної допомоги особовому складу центрального апарату та підпорядкованих підрозділів Держтехногенбезпеки України

З метою надання медико-санітарної допомоги працівникам, особам рядового та начальницького складу служби цивільного захисту центрального апарату та підпорядкованих підрозділів Держтехногенбезпеки України (далі - особовий склад підрозділів Держтехногенбезпеки України), розташованих у м. Києві та Київській області, та особам, які вийшли на пенсію, НАКАЗУЄМО:

1. Прикріпити до Спеціалізованої медико-санітарної частини № 11 МОЗ України (далі - СМСЧ № 11) особовий склад підрозділів Держтехногенбезпеки України, дислокованих у м. Києві та Київський області, та осіб, які вийшли на пенсію.

2. Керівникам структурних підрозділів центрального апарату та підпорядкованих підрозділів Держтехногенбезпеки України подати списки особового складу до Управління забезпечення діяльності Держтехногенбезпеки України у п'ятиденний термін для постановки його на медичне забезпечення у СМСЧ № 11, а у разі змін в особовому складі підрозділів Держтехногенбезпеки України у п'ятиденний термін подавати відомості про це до Управління забезпечення діяльності Держтехногенбезпеки України.

3. Начальнику Управління забезпечення діяльності Держтехногенбезпеки України Сидоренку Ю.О.:

забезпечити щорічне, до першого січня, подання до СМСЧ № 11 списків особового складу центрального апарату та підпорядкованих підрозділів Держтехногенбезпеки України, розташованих у м. Києві та Київській області, а у разі змін в особовому складі відомості про це подавати до СМСЧ № 11 МОЗ України у десятиденний термін.

4. Начальнику СМСЧ № 11 Кнерцеру А.Ю. забезпечити подання медико-санітарної допомоги особовому складу центрального апарату та підпорядкованих підрозділів Держтехногенбезпеки України, розташованих у м. Києві та Київській області, та ведення відповідної медичної документації.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров'я України та заступника Голови Державної інспекції техногенної безпеки відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

Віце-прем'єр-міністр України - Міністр охорони здоров'я України Р. Богатирьова
Голова Державної інспекції техногенної безпеки України Е. Улинець