Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про затвердження Розподілу лікарського засобу "КРЕОН® 10000" для лікування дітей, хворих на муковісцидоз, закупленого у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2013 рік

№ 1147; прийнятий: 27-12-2013; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
27.12.2013 N 1147
м.Київ
Про затвердження Розподілу лікарського засобу "КРЕОН® 10000" для лікування дітей, хворих на муковісцидоз, закупленого у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2013 рік

З метою раціонального та цільового використання лікарського засобу "КРЕОН® 10000" для лікування дітей, хворих на муковісцидоз, закупленого у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2013 рік за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру" на виконання заходів Загальнодержавної програми "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини" на період до 2016 року в частині "Централізована закупівля медикаментів для дітей, хворих на муковісцидоз", на виконання пункту 5 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров'я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 березня 2011 року № 298 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров'я" (зі змінами),

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Розподіл лікарського засобу "КРЕОН® 10000" для лікування дітей, хворих на муковісцидоз, закупленого у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2013 рік за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру" (далі – КРЕОН® 10000), що додається.

2. Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги (М. Хобзей) спільно з Управлінням моніторингу державних цільових програм та державних закупівель (Г. Довганчин), Відділом внутрішнього аудиту (Л. Мельниченко) та Державним українським об'єднанням "ПОЛІТЕХМЕД" (далі – ДУО "ПОЛІТЕХМЕД"), Р. Картавцев, забезпечити організацію контролю за цільовим використанням КРЕОНу® 10000 у регіонах.

3. Управлінню бухгалтерського обліку (Н. Лапенко) забезпечити перерахування коштів за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру" на рахунок постачальника відповідно до умов договору.

4. ДУО "ПОЛІТЕХМЕД" (Р. Картавцев) забезпечити:

4.1. Приймання КРЕОНу® 10000 відповідно до умов договору.

4.2. Своєчасну доставку КРЕОНу® 10000 до регіонів згідно з затвердженим Розподілом.

5. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій забезпечити:

5.1. Персональну відповідальність за дотримання потреби при розподілі КРЕОНу® 10000, а також збереження та раціональне його використання.

5.2. Подання щомісяця до 10 числа місяця, наступного за звітним, до ДУО "ПОЛІТЕХМЕД" актів списання КРЕОНу® 10000.

6. Управлінню моніторингу державних цільових програм та державних закупівель забезпечити здійснення перерозподілу КРЕОНу® 10000 між Міністерством охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, структурними підрозділами з питань охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій відповідними листами Міністерства охорони здоров'я України згідно з їх додатковою потребою.

7. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр Р. Богатирьова