Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про скорочення кількості платних процедур, що надаються суб'єктам господарювання в частині обігу лікарських засобів

№ 118; прийнятий: 18-03-2005; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

Н А К А З

18.03.2005  № 118

Про скорочення кількості платних процедур, що надаються суб'єктам господарювання в частині обігу лікарських засобів

З метою скорочення кількості платних процедур, що надаються суб'єктам господарювання в частині обігу лікарських засобів  НАКАЗУЮ:

1. Державному підприємству "Державний фармакологічний центр МОЗ України" (Чумак В.Т.) забезпечити проведення навчальних семінарів з питань обігу лікарських засобів для суб'єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері обігу лікарських засобів, на безоплатній основі.

2. Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України (Сур С.В.) забезпечити надання на безоплатній основі заінтересованим суб'єктам господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері обігу лікарських засобів, інформації щодо скарг та рекламацій з якості лікарських засобів та повернення в обмежений обіг лікарських засобів.

3. Державній службі лікарських засобів і виробів медичного призначення (Демченко І.Б.) в 10-тиденний термін подати на розгляд керівництва МОЗ перелік платних процедур, що надаються державними органами виконавчої влади всіх рівнів, підприємствами, установами та організаціями (в частині обігу лікарських засобів) суб'єктам господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері обігу лікарських засобів.

4. Установити, що введення нових платних процедур суб'єктам господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері обігу лікарських засобів, здійснюються державними органами, установами та організаціями, що входять до сфери управління МОЗ, виключно за погодженням із МОЗ.

5. Заступникам Міністра охорони здоров'я (Бережнову С.П., Рибчуку В.О.) вивчити доцільність отримання для лікарських засобів (антибіотиків) "Сертифікату державної реєстрації небезпечного фактору", що видається суб'єктам господарювання Комітетом з питань гігієнічного регламентування МОЗ України, та внести у тижневий термін на розгляд Міністра узгоджену пропозицію.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр М.Є.Поліщук





На сайті також шукають: Ременс, Йодомарин 200 інструкція, Окулохеель застосування, Сіофор 500 побічні дії, Сон-норма протипоказання