Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про списання з бухгалтерського обліку основних засобів

№ 481; прийнятий: 06-07-2009; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
Про списання з бухгалтерського обліку основних засобів
№ 481 06.07.2009

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.11.07 № 1314 "Про затвердження Порядку списання об'єктів державної власності" щодо списання основних фондів (засобів), що морально та фізично зношені, непридатні для подальшого використання, відновлення яких неможливе чи економічно недоцільне,

НАКАЗУЮ:

1. Головному державному санітарному лікарю Вінницької області Зайцевій В.Г.забезпечити списання основних засобів, згідно з відомістю №1 про об'єкти державної власності, що пропонуються до списання станом на 1 квітня 2009 року (тридцять два об'єкта) на загальну суму за первісною вартістю 47949,00 (сорок сім тисяч дев'ятсот сорок дев'ять гривень) 00 копійок, згідно з відомістю №2 про об'єкти державної власності, що пропонуються до списання станом на 10 лютого 2009 року (два об'єкта) на загальну суму за первісною вартістю 14242,00 (чотирнадцять тисяч двісті сорок дві гривні) 00 копійок, згідно з відомістю №3 про об'єкти державної власності, що пропонуються до списання станом на 30 березня 2009 року (три об'єкта) на загальну суму за первісною вартістю 6067,00 (шість тисяч шістдесят сім гривень) 00 копійок. згідно з відомістю №4 про об'єкти державної власності, що пропонуються до списання станом на 1 березня 2009 року (один об'єкт) на загальну суму за первісною вартістю 3605,00 (три тисячі шістсот п'ять гривень) 00 копійок.

2. У бухгалтерському обліку Вінницької обласної санітарно-епідеміологічної станції (Вінницької міської дезінфекційної станції, Чечельницької районної санітарно-епідеміологічної станції Вінницької області, Піщанської районної санітарно-епідеміологічної станції), списання основних засобів відобразити за кореспонденцією субрахунків Плану рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ, в пояснювальній записці до квартального і річного звітів та надати до Департаменту економіки, фінансів і бухгалтерської звітності МОЗ України звіт за встановленою формою про списання об'єктів державної власності у встановлений термін.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора Департаменту економіки, фінансів і бухгалтерської звітності - начальника відділу зведеної фінансової звітності та методології бухгалтерського обліку, головного бухгалтера Лузан В.І.

Міністр В.М.Князевич






На сайті також шукають: Азалептол, Папазол інструкція, Немотан застосування, Прогестерон побічні дії, Аспірин с протипоказання