Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про затвердження програми впровадження щеплення вакциною Пентаксим (Санофі Пастер S. A., Франція) в Україні

№ 483; прийнятий: 21-08-2008; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
Про затвердження програми впровадження щеплення вакциною Пентаксим (Санофі Пастер S. A., Франція) в Україні
№ 483 21.08.2008

З метою реалізації ст. 12 Закону України „Про захист населення від інфекційних хвороб" та наказу МОЗ України від 03.02.2006 року № 48 „ Про порядок проведення профілактичних щеплень в Україні та контроль якості обігу медичних імунобіологічних препаратів", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 02.062006р. № 665/12539, та з метою впровадження в Україні щеплення вакциною Пентаксим, виробництва Санофі Пастер S. A., Франція (вакцина для профілактики дифтерії, правця, кашлюку (ацелюлярна), поліомієліту адсорбована інактивована рідка та вакцина для профілактики інфекцій, спричинених Haemophilus influenzae типу b, кон'югована, суха), сертифікат про державну реєстрацію медичного імунобіологічного препарату від 19.03.08 за №364/08-3002000000, тендер на закупівлю за кошти державного бюджету проведений 07.03.2008р., договір на поставку між ДП "Укрвакцина" і ТОВ "Інтерфарм" укладений 20.03.2008 р. № 1/7

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити програму впровадження в Україні щеплення вакциною Пентаксим, виробництва Санофі Пастер S. A., Франція для профілактики дифтерії, правця, кашлюку (ацелюлярна), поліомієліту адсорбована інактивована рідка та вакцина для профілактики інфекцій, спричинених Haemophilus influenzae типу b, кон'югована, в Україні (далі Програма) (додається).

2. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам обласних управлінь охорони здоров'я, Головного управління здоров'я та медичного забезпечення Київської та управління охорони здоров'я Севастопольської міських державних адміністрацій, Головному державному санітарному лікарю Автономної Республіки Крим, головним державним санітарним лікарям областей, міст Києва та Севастополя, на залізничному, повітряному та водному транспорті:

2.1. Довести Програму до відома керівних закладів охорони здоров'я, що здійснюють щеплення вакцинами згідно Національного календаря профілактичних щеплень в Україні.

2.2. Забезпечити:

2.2.1. Впровадження Програми протягом 2008 року.

2.2.2. Виконання Програми протягом 2008 року.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Директора Департаменту державного санітарно-епідеміологічного нагляду Пономаренка А.М.

 
В.о. Міністра В.Г.Бідний







На сайті також шукають: Гуарем, Ринза інструкція, Макмірор застосування, Нексіум побічні дії, Волвіт протипоказання