Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про перейменування поліклініки Кримського медичного інституту в поліклініку по обслуговуванню працівників та студентів Кримського державного медичного університету ім.С.І.Георгієвського і затвердження Статуту поліклініки

№ 297; прийнятий: 23-12-1999; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

Н А К А З

№ 297 від 23.12.99
м. Київ

Про перейменування поліклініки Кримського медичного інституту в поліклініку по обслуговуванню працівників та студентів Кримського державного медичного університету ім.С.І.Георгієвського і затвердження Статуту поліклініки

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26.01.98 № 80 "Про створення Кримського державного медичного університету ім.С.І.Георгієвського"  НАКАЗУЮ:

1. Перейменувати поліклініку Кримського медичного інституту в поліклініку по обслуговуванню працівників та студентів Кримського державного медичного університету ім.С.І.Георгієвського.

2. Затвердити та ввести в дію Статут поліклініки по обслуговуванню працівників та студентів Кримського державного медичного університету ім.С.І.Георгієвського.

3. Головному лікарю поліклініки по обслуговуванню працівників та студентів Кримського державного медичного університету ім.С.І.Георгієвського провести відповідні заходи, пов'язані з перейменуванням та зареєструвати Статут в установленому законодавством порядку.

Міністр Р.В.Богатирьова

                                            Затверджую

                                 Міністр охорони здоров'я України

                                 ________________ Р.В.Богатирьова

                                 ________________________ 1999 р.

Доповнення до Статуту поліклініки Кримського

державного медичного університету ім.С.І.Георгієвського,

затвердженого Міністерством охорони здоров'я України
27 жовтня 1999 року.

1. Слова "Поліклініка Кримського державного медичного університету ім.С.І.Георгієвського" у назві та по тексту Статуту замінити на слова поліклініка по обслуговуванню працівників та студентів Кримського державного медичного університету ім.С.І.Георгієвського.

2. Пункт 4.1. Статуту після слів "Міністерством охорони здоров'я України" доповнити словами "за погодженням із Кримським державним медичним університетом ім.С.І.Георгієвського".

3. Пункт 4.2. Статуту доповнити абзацом такого змісту:

"- щорічно інформує Вчену Раду Кримського державного медичного університету ім.С.І.Георгієвського щодо надання медичної допомоги студентам та працівникам університету".





На сайті також шукають: Риб'ячий жир, Домрид інструкція, Цитрамон в застосування, Теветен побічні дії, Праймер протипоказання