Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про проведення клініко-епідеміологічного вивчення вакцини TRIMOVAX виробництва фірми Pasteur Merieux Connaught (Франція)

№ 287; прийнятий: 28-09-1998; втратив чинність
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

Н А К А З

№ 287 від 28.09.98
м.Київ

Про проведення клініко-епідеміологічного вивчення вакцини TRIMOVAX виробництва фірми Pasteur Merieux Connaught (Франція)

В зв'язку з надзвичайною епідемічною ситуацією з епідемічного паротиту, захворюваність на який протягом 5 років у Донецькій області збільшилась у 8,5 разів та продовжує неухильно зростати в поточному році, а також для здійснення планової імунізації проти кору та краснухи, необхідно проведення профілактичних заходів. Для здійснення клініко-епідеміологічного вивчення вакцини TRIMOVAX, яка зареєстрована та використовується у 69 країнах світу, з метою вирішення питання її подальшого вживання в медичній практиці України,  НАКАЗУЮ:

1. Затвердити розроблену Комітетом з питань імунобіологічних препаратів Програму клініко-епідеміологічного вивчення вакцини TRIMOVAX виробництва фірми Pasteur Merieux Connaught (Франція).

2. Голові Комітету з питань імунобіологічних препаратів Сельніковій О.П.:

2.1. Забезпечити виконання Програми клініко-епідеміологічного вивчення вакцини TRIMOVAX на базах лікувально-профілактичних закладів м.Донецька та Донецької області.

2.2. Після завершення Програми здійснити аналіз результатів клініко-епідеміологічного вивчення.

2.3. Результати виконання Програми, рекомендації про можливість державної реєстрації вакцини в Україні та подальшого використання згідно з календарем щеплень направити в Бюро реєстрації МОЗ України.

3. Начальнику управління охорони здоров'я Донецької обласної держадміністрації Орді О.М., головному державному санітарному лікарю Донецької області Денисенко В.І. визначити лікувально-профілактичні заклади та організувати проведення програми клініко-епідеміологічного вивчення вакцини TRIMOVAX з урахуванням положень Наказу МОЗ України від 04.03.98 р. № 49.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на начальника Головного управління медичної допомоги дітям та матерям Гойду Н.Г. та начальника Головного санепідуправління Бережнова С.П.

Міністр А.М.Сердюк





На сайті також шукають: Мелбек, Пантокрин інструкція, Ортофен застосування, Коріол побічні дії, Тотема протипоказання