Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про внесення змін до наказу МОЗ України від 15.12.2005 № 719 "Про затвердження складу Тендерного комітету МОЗ України по Проекту "Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні"

№ 393; прийнятий: 17-07-2008; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

Н А К А З

17.07.2008  № 393

Про внесення змін до наказу МОЗ України від 15.12.2005 № 719 "Про затвердження складу Тендерного комітету МОЗ України по Проекту "Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні"

У зв'язку із виробничою необхідністю, кадровими змінами в Міністерстві охорони здоров'я України та з метою оптимізації роботи Тендерного комітету МОЗ України по Проекту "Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні" НАКАЗУЮ:

1. Внести такі зміни до складу Тендерного комітету МОЗ України по Проекту "Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні", затвердженого наказом МОЗ України від 15.12.2005 № 719 "Про затвердження складу Тендерного комітету МОЗ України по Проекту "Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні":

1.1. Вивести зі складу Тендерного комітету МОЗ України по Проекту "Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні" секретаря Тендерного комітету завідуючого сектором супроводу міжнародних проектів Управління правового забезпечення та міжнародної діяльності МОЗ України Івчука В.Г.

1.2. Ввести до складу Тендерного комітету МОЗ України по Проекту "Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні" в якості секретаря начальника Відділу планування та фінансування видатків на виконання державних програм і централізованих заходів Департаменту економіки і фінансової політики Мірошниченка В.В.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Міністр В.М.Князевич





На сайті також шукають: Трентал, Лазолван інструкція, Амізон застосування, Кардіостад побічні дії, Пол-пала протипоказання