Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про організацію виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2009 р. №898 "Про взаємодію органів виконавчої влади та державної установи "Соціальний контактний центр"

№ 659; прийнятий: 03-09-2009; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
Про організацію виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2009 р. №898 "Про взаємодію органів виконавчої влади та державної установи "Соціальний контактний центр"
№ 659 03.09.2009

Відповідно до Порядку взаємодії органів виконавчої влади та державної установи "Соціальний контактний центр" із забезпечення оперативного розгляду звернень, що надходять на урядову телефонну "гарячу лінію", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2009 р. №898

Наказую:

1. Призначити відповідальних за забезпечення оперативного розгляду звернень, що надходять на урядову телефонну "гарячу лінію":

Бачинського Валерія Йосиповича, директора Адміністративного департаменту;

Ковальську Наталію Володимирівну, завідуючу сектором по роботі із зверненнями громадян;

Керівників структурних підрозділів Міністерства охорони здоров'я України (далі МОЗ України);

Усовського Дмитра В'ячеславовича, старшого наукового співробітника Державного підприємства "Український інформаційно-обчислювальний центр" МОЗ України (далі ДП "УІОЦ МОЗ України").

2. Заступникам Міністра та керівникам структурних підрозділів МОЗ України забезпечити оперативний розгляд звернень, що надходять на урядову телефонну "гарячу лінію".

3. Керівникам структурних підрозділів МОЗ України, урядових органів державного управління у складі МОЗ України, Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам головних управлінь охорони здоров'я Дніпропетровської, Донецької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Луганської, Тернопільської, Харківської, Чернівецької обласних державних адміністрацій, Головного управління охорони здоров'я та медицини катастроф Черкаської, управління охорони здоров'я та медицини катастроф Одеської, управління охорони здоров'я та курортів Вінницької, управлінь охорони здоров'я обласних державних адміністрацій, Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення Київської та управління охорони здоров'я Севастопольської міських державних адміністрацій призначити відповідальну особу із зазначенням електронної адреси та контактного телефону для забезпечення контролю виконання звернень та створити у кожному структурному підрозділі МОЗ України електронну адресу для оперативного реагування на звернення, що надходять на урядову телефонну "гарячу лінію". Поінформувати Адміністративний департамент

Термін: до 07.09.09

4. В.о. директора Департаменту кадрової політики, освіти і науки Фещенку І.І.забезпечити створення підрозділу для оперативного реагування на звернення, що надходять на урядову телефонну "гарячу лінію" із залученням до його складу працівників підвідомчих установ МОЗ України у кількості 3 осіб.

5. Директору Адміністративного департаменту Бачинському В.Й. забезпечити розміщення працівників створеного підрозділу.

6. Директору ДП "УІОЦ МОЗ України" Артамонову О.В.забезпечити технічний супровід та навчання працівників підрозділу.

7. Заступнику Міністра Бідному В.Г.щотижня доповідати на апаратних нарадах про хід виконання цього наказу.

8. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Бідного В. Г.

В.о. Міністра О.М.Біловол






На сайті також шукають: Сутент, Тиберал інструкція, Терафлекс адванс застосування, Клайра побічні дії, Циклодол протипоказання