Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про розподіл комплектів для діалізу для хворих, які готуються до трансплантації в умовах регіональних центрів трансплантації, закуплених у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2009 рік

№ 539; прийнятий: 27-07-2009; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
Про розподіл комплектів для діалізу для хворих, які готуються до трансплантації в умовах регіональних центрів трансплантації, закуплених у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2009 рік
№ 539 27.07.2009

З метою раціонального та цільового використання комплектів для діалізу для хворих, які готуються до трансплантації в умовах регіональних центрів трансплантації, закуплених у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2009 рік, передбачених фінансуванням бюджетної програми "Централізовані заходи з трансплантації органів та тканин" КПКВК 2301310, на виконання Державної соціальної програми „Трансплантація" на період до 2012 року", відповідно до протоколу засідання Постійного тендерного комітету МОЗ України від 02.06.2009 №19

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити розподіл комплектів для діалізу для хворих, які готуються до трансплантації в умовах регіональних центрів трансплантації, закуплених у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2009 рік (далі - комплекти для діалізу), що додається.

2. Контрольно-ревізійному відділу спільно з Управлінням моніторингу та супроводу державних програм забезпечити організацію контролю за цільовим використанням комплектів для діалізу в регіонах.

3. Департаменту економіки, фінансів і бухгалтерської звітності розподілом відкритих асигнувань перерахувати видатки по бюджетній програмі за КПКВК 2301310 в частині "Централізована закупівля виробів медичного призначення для хворих, які готуються до трансплантації" на рахунок одержувача бюджетних коштів ДП "Укрмедпостач".

4. Директору ДП "Укрмедпостач" Петренку М.Я.- відповідальній особі закладу-одержувача бюджетних коштів на централізовану закупівлю комплектів для діалізу:

4.1. Забезпечити закупівлю комплектів для діалізу відповідно до умов проведеного тендера (протокол від 02.06.2009 №19) Постійним тендерним комітетом МОЗ України за кошти Державного бюджету України на 2009 рік.

4.2. Забезпечити організацію поставки комплектів для діалізу згідно із затвердженим розподілом.

4.3. Подавати до Департаменту економіки, фінансів і бухгалтерської звітності МОЗ України звіти за наступними формами:

- № 2д "Звіт про виконання загального фонду кошторису установи";

- № 7д "3віт про заборгованість бюджетних установ";

- пояснювальну записку.

Термін: щокварталу до 10 числа
місяця наступного за звітним кварталом

5. Начальникам Головних управлінь охорони здоров'я Донецької, Львівської, Дніпропетровської та Харківської обласних державних адміністрацій:

5.1. Забезпечити подання до ДП "Укрмедпостач" актів списання комплектів для діалізу, відповідно до наказу МОЗ України від 26.03.03 № 136 "Про порядок відображення в обліку операцій з централізованого постачання матеріальних цінностей".

Термін: щокварталу до 10 числа
місяця наступного за звітним кварталом

5.2. Забезпечити персональну відповідальність за розподіл комплектів для діалізу, та контроль за збереженням і раціональним їх використанням.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Митника З. М.

Міністр В.М.Князевич







На сайті також шукають: Натрію фторид, Гропринозин інструкція, Ретиналамин застосування, Целестодерм-в побічні дії, Сольвенцій протипоказання