Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

СОЛЬВЕНЦІЙ
Назва: СОЛЬВЕНЦІЙ | Шукати СОЛЬВЕНЦІЙ в аптеках →
Міжнародна непатентована назва: Comb drug
Виробник: ТОВ "Таліон-А", м.Москва, Російська Федерація
Лікарська форма: Краплі для внутрішнього застосування
Форма випуску: Краплі для перорального застосування по 25 мл у флаконах
Діючі речовини: 1 мл крапель містить: кальцію фториду - 0.12 г, сірки - 0.12 г, плауна булавоподібного - 0.12 г, барбарису звичайного - 0.06 г, туї західної - 0.06 г
Фармакотерапевтична група: Різні препарати, які мають протизапальну дію
Показання: Остеохондроз, артрити, поліартрит обмінного походження; як допоміжний засіб при артритах і артрозах необмінного походження
Термін придатності:
Номер реєстраційного посвідчення: Р.01.03/05798
Термін дії посвідчення: з 14.01.2003 до 14.01.2008
Термін дії реєстраційного посвідчення закінчився.
Пошук даних про реєстрацію препарату СОЛЬВЕНЦІЙ
АТ код: M09AX10
Наказ МОЗ: 7 від 14.01.2003


Інструкція для застосування СОЛЬВЕНЦІЙ

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

СОЛЬВЕНЦІЙ

(SOLVENCIUM)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: безбарвна прозора рідина зі слабким спиртовим запахом;

склад: 1мл крапель містить кальцію фториду – 0,12 г, сірки – 0,12г, плаунубулавоподібного – 0,12 г, барбарису звичайного – 0,06 г, туї західної- 0,06 г.

допоміжні речовини: спирт етиловий, 18% (об).

Форма випуску. Краплі для перорального застосування.

Фармакотерапевтична група. Засоби, що застосовуються при патології опорно-рухового апарату. Код АТС М 09А Х 10.

Фармакологічні властивості. Звичайний остеохондроз (відкладення солей) являє собою обмінне захворювання, при якому продукти порушеного обміну речовин (так звані “солі” або “шлаки") відкладаються на поверхні кісток, найчастіше у ділянці суглобів. Препарат цілеспрямовано впливає регулюючим ізміцнюючим чином на обмін речовин. При цьому відкладення солей розсмоктується. Одночасно препарат усуває супутні симптоми й ускладнення (поліартрит, невралгія, вегетативні порушення).

Показання для застосування. Препарат застосовується для лікуванняостеохондрозу, артритів, поліартриту обмінного походження. Як допоміжний засібможе застосовуватися також при артритах і артозах необмінної природи.

Спосіб застосування та дози. Препарат призначають по 8-10 крапель 1-2рази на день; 4 дні приймати, потім перерва на 3 дні, ця схема лікування надалі повторюється; як правило, курс лікування триває не менше 4-6 міс. Препарат розчиняють у воді (приблизно чверть склянки) і п’ють маленькими ковтками, якнайдовше затримуючи у роті. Їжа послаблює дію препарату, тому слід його приймати за півгодини і більше до прийому їжі або через півгодини і більше після їжі. У тяжких випадках лікування триває 1-2 роки. Первинна дія помітна набагато раніше – звичайно, на 2-3 тижні прийому препарату. При прийомі іноді можливе т. зв. первинне погіршення чи реакція – тимчасове посилення наявних симптомів захворювання. Така реакція – сприятливе явище, що свідчить про активний перебіг лікувальних процесів. При першій її появі необхідно зробити перерву в прийомі препарату на 1-3 тижні.

Побічна дія. Не встановлена.

Протипоказання. Немає.

Передозування. Відомостей щодо випадків передозування немає.

Особливості застосування. Препарат нешкідливий і може застосовуватися вповному обсязі при будь-яких патологічних станах, у різних вікових групах, при вагітності, лактації. Препарат у дітей не застосовується.

Препарат не впливає на здатність керування транспортними засобами і обслуговування механізмів. Випадкові короткі перерви і пропуски прийомів недуже позначаються на загальному процесі лікування.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Значних явищ несумісності з лікарськими препаратами інших груп не виявлено. Источник

Умови та терміни зберігання. Зберігати у недоступному для дітей місці, при температурі не вище + 25º С. Термін придатності – 2 роки. Після закінчення терміну придатності препарат не повинен застосовуватися.

Смотрите также: Цены на Сольвенций в аптеках




На сайті також шукають: Вітамін с -астрафарм, Міролют інструкція, Застосування препарату Поліоксидоній, Інструкція з використання Магнерот, Показання для застосування Омез д, Крестор побічні дії, Кленбутерол протипоказання, Спосіб застосування та дози препарату Алактин