Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

ДЕНТОКІНД
Назва: ДЕНТОКІНД | Шукати ДЕНТОКІНД в аптеках →
Міжнародна непатентована назва: Comb drug
Виробник: "Deutche-Homoeopathic Union DHU-Arzneimittel GmbH & Co.KG", Німеччина
Лікарська форма: Таблетки
Форма випуску: Таблетки № 150 у флаконах
Діючі речовини: 1 таблетка (100 мг) містить Belladonna D6 15 мг, Chamomilla D6 15 мг, Ferrum phosphoricum D6 15 мг, Hepar sulfuris D12 15 мг, Pulsatilla D6 15 мг
Допоміжні речовини: Целюлоза мікрокристалічна, тальк, лактози моногідрат, магнію стеарат
Фармакотерапевтична група: Гомеопатичні засоби
Показання: Болісні явища при прорізуванні зубів у дітей грудного і молодшого віку, які супроводжуються оталгією (вушним болем), болісною чутливістю ясен, пропасницею і діареєю.
Термін придатності: 5р.
Номер реєстраційного посвідчення: UA/5193/01/01
Термін дії посвідчення: з 12.10.2006 до 12.10.2011
Термін дії реєстраційного посвідчення закінчився.
Пошук даних про реєстрацію препарату ДЕНТОКІНД
Наказ МОЗ: 674 від 12.10.2006


Інструкція для застосування ДЕНТОКІНД

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

ДЕНТОКІНД

(DENTOKIND®)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: білі двоплощинні таблетки зі скошеною гранню;

склад: 1 таблетка (100 мг) містить Belladonna D6 15 мг, Chamomilla D6 15 мг,Ferrum phosphoricum D6 15 мг, Hepar sulfuris D12 15 мг, Pulsatilla D6 15 мг;

допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, тальк, лактози моногідрат, магнію стеарат.

Форма випуску. Таблетки.

Фармакотерапевтична група. Комплексний гомеопатичний препарат.

Фармакологічні властивості. Активні інгредієнти препарату усувають болісні явища при прорізуванні зубів у дітей грудного і молодшого віку, які супроводжуються оталгією (вушним болем), болісною чутливістю ясен, пропасницею і діареєю.

Показання для застосування. Болісні явища при прорізуванні зубів у дітей грудного і молодшого віку, які супроводжуються оталгією (вушним болем), болісною чутливістю ясен, пропасницею і діареєю.

Спосіб застосування та дози.

Діти від 0 до 1 року: при гострих симптомах приймати протягом перших двох днів по 1 таблетці щогодини, але не більше 6 таблеток на добу, після ослаблення симптоматики по 1 таблетці 3 рази на добу.

Діти від 1 року до 6 років: при гострих симптомах приймати протягом перших двох днів по 2 таблетки щогодини, але не більше 12 таблеток на добу, після ослаблення симптоматики по 2 таблетки 3 рази на добу.

Курс лікування: 2 - 4 дні для кожного випадку прорізування зубів. Залежно від кожного індивідуального випадку прорізування зубів можливі безперервні переходи від курсу до курсу або повторення курсів.

Таблетки приймати за півгодини до або через півгодини після їди, даючиїм розчинитися в роті. При лікуванні немовлят таблетки можна розчиняти в невеликій кількості води (наприклад, у чайній ложці).

При відсутності поліпшення після закінчення 3 днів лікування препаратом або при частому повторенні симптомів слід змінити тактику лікування.

Побічна дія. Не відома.

Протипоказання. Дотепер не відомі.

Передозування. Не виявлене.

Особливості застосування. При застосуванні гомеопатичних лікарських засобів можливе тимчасове первинне погіршення симптомів захворювання. У цьому випадку слід знизити частоту і дозування препарату і, після регресії небажаних симптомів, відновити прийом препарату відповідно до інструкції. У разі вираженого первинного погіршення, що супроводжується поганою переносимістюпрепарату, слід припинити його застосування.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Не відома.

Умови та термін зберігання. Зберігати при кімнатній температурі (15 - 25ºC) в недоступному для дітей місці.

Термін придатності 5 років. Источник

Не застосовувати після зазначеної на упаковці дати закінчення терміну придатності.

Смотрите также: Цены на Дентокинд в аптеках




На сайті також шукають: Альтан, Мукоген інструкція, Діазолін застосування, Пірацетам побічні дії, Тофф плюс протипоказання