Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

РЕВІТ
Назва: РЕВІТ | Шукати РЕВІТ в аптеках →
Міжнародна непатентована назва: Comb drug
Виробник: Одеське ВХФП "Бiостимулятор" у формі ТОВ, м.Одеса, Україна
Лікарська форма: Драже
Форма випуску: Драже № 50, № 100 у банках, контейнерах полімерних
Діючі речовини: 1 драже містить: вітаміну А - 2500 МО, вітаміну В1 - 1.0 мг, вітаміну В2 - 1.0 мг, вітаміну С - 35.0 мг
Допоміжні речовини: Патока крохмальна, борошно, цукор, олія ефірна м'ятна або есенція ароматна харчова, віск, олія соняшникова, тальк
Фармакотерапевтична група: Полівітамінні препарати
Показання: Підвищена потреба у вітамінах; для підвищення резистентності організму до інфекційних і застудних захворювань.
Термін придатності: 1,5р
Номер реєстраційного посвідчення: П.07.02/05083
Термін дії посвідчення: з 18.07.2002 до 18.07.2007
Термін дії реєстраційного посвідчення закінчився.
Пошук даних про реєстрацію препарату РЕВІТ
АТ код: A11BA
Наказ МОЗ: 248 від 17.05.2004


Інструкція для застосування РЕВІТ

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

РЕВІТ

(REVITUM)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: драже оранжевого кольору;

склад: 1 драже містить: ретинолу ацетату (вітамін А) – 0,00086 г (2500 МО) або ретинолу пальмі тату (вітамін А) – 0,00138 г (2500 МО), тіаміну хлориду (вітамін В1) – 0,001 г або тіаміну броміду (вітаміну В1)– 0,00129 г, рибофлавіну (вітамін В2) – 0,001 г, кислоти аскорбінової (вітамін С) – 0,035 г;

допоміжні речовини: патока крохмальна, борошно, цукор, олія ефірнам’ятна або есенція ароматна харчова, віск, олія соняшникова, тальк.

Форма випуску. Драже.

Фармакотерапевтична група. Полівітаміни. АТС А 11В А.

Фармакологічні властивості. Фармакологічний ефект Ревіта зумовлений дією його інгредієнтів, які регулюють різноманітні метаболічні процеси в організмі.

Фармакокінетика. Дія препарату Ревіт є сукупною дією його компонентів, тому проведення кінетичних досліджень не може бути проведене; всі разом компоненти не можуть бути відсліджені за допомогою маркерів або біодосліджень.

Показання для застосування. Драже Ревіт призначають як профілактичний та лікувальний засіб при станах, що супроводжуються підвищеною потребою у вітамінах (підвищене фізичне та нервово-психічне навантаження, особливо при несприятливих умовах зовнішнього середовища, періоди вагітності і лактації, при загальному порушенні харчування, в період одужання після перенесених захворювань) та для підвищення резистентності організму до інфекційних і застудних захворювань.

Спосіб застосування та дози. Ревіт призначають дорослим внутрішньо через 10 – 15 хвилин після їди по 1 драже 3 рази на добу. Курс лікування залежить від характеру захворювання і може становити 1 – 2 місяці. Дітям до 3 років призначають по 1 драже на день у подрібненому вигляді, від 3 до 7 років – 1 - 2драже на день, від 7 до 15 років – 2 - 3 драже на добу.

Побічна дія. Можливі алергічні реакції.

Протипоказання. Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів препарату.

Передозування. Не описане.

Особливості застосування. При появі симптомів побічної дії препарат слід відмінити.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Не описана. Источник

Умови та термін зберігання. Зберігати у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при кімнатній температурі. Термін зберігання –1,5 року.

Смотрите также: Цены на Ревит в аптеках




На сайті також шукають: Креон 10000, Терафлю інструкція, Синестрол застосування, Сульфасалазин побічні дії, Персен протипоказання