Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про списання з бухгалтерського обліку основних засобів

№ 515; прийнятий: 16-07-2009; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ



МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
16.07.2008 N 515
м.Київ
Про списання з бухгалтерського обліку основних засобів

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.11.07 № 1314 "Про затвердження Порядку списання об'єктів державної власності" щодо списання основних фондів (засобів), що морально та фізично зношені, непридатні для подальшого використання, відновлення яких неможливе чи економічно недоцільне,

НАКАЗУЮ:

1. Головному лікарю державного закладу "Спеціалізований (спеціальний) санаторій "Південнобережний" МОЗ України Мурдіду М.П.забезпечити списання основних засобів, згідно з відомістю №3 про об'єкти державної власності, що пропонуються до списання станом на 1 червня 2009 року (чотири об'єкти) на загальну суму за первісною вартістю 1010 (одна тисяча десять) грн. 00 коп. та з відомістю №4 про об'єкти державної власності, що пропонуються до списання станом на 1 червня 2009 року (один об'єкт) на загальну суму за первісною вартістю 1581 (одна тисяча п'ятсот вісімдесят одна) грн. 00 копійок.

2. У бухгалтерському обліку державного закладу "Спеціалізований (спеціальний) санаторій "Південнобережний" списання основних засобів відобразити за кореспонденцією субрахунків Плану рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ, в пояснювальній записці до квартального і річного звітів та надати до Департаменту економіки, фінансів і бухгалтерської звітності МОЗ України звіт за встановленою формою про списання об'єктів державної власності у встановлений термін.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора Департаменту економіки, фінансів і бухгалтерської звітності - начальника відділу зведеної фінансової звітності та методології бухгалтерського обліку, головного бухгалтера Лузан В.І.

Міністр В.М.Князевич






На сайті також шукають: Вермокс, Корвалтаб інструкція, Мірена застосування, Фексофаст побічні дії, Холівер протипоказання