Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про підготовку до оздоровчого сезону влітку 2001 року

№ 140; прийнятий: 10-04-2001; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

Н А К А З

№ 140 від 10.04.2001

Про підготовку до оздоровчого сезону влітку 2001 року

На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 26.03.2001 № 4144/1 до розпорядження Президента України "Про організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей у 2001 році"  НАКАЗУЮ:

1. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь охорони здоров'я обласних, Севастопольської міської, Головного управління охорони здоров'я Київської міської держадміністрацій забезпечити:

1.1. Безперебійне функціонування на період літнього оздоровлення санаторно-курортних закладів регіону;

1.2. Санаторно-курортне лікування в літній сезон у першу чергу дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків, дітей-інвалідів, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей працівників внутрішніх справ і військовослужбовців, які загинули під час виконання службових обов'язків, дітей загиблих шахтарів, дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей.

2. Головному санітарно-епідеміологічному управлінню, Головним державним санітарним лікарям Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя, на водному, залізничному та повітряному транспорті, головному лікарю Центральної санітарно-епідеміологічної станції забезпечити державний санепіднагляд за підготовкою, відкриттям та функціонуванням оздоровчих закладів для дітей.

3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

В.о.Міністра А.П.Картиш





На сайті також шукають: Кетоконазол, Вазар н інструкція, Тромбонет застосування, Етсет побічні дії, Діакарб протипоказання