Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про передачу об'єкта права державної власності

№ 146; прийнятий: 13-04-2001; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

Н А К А З

№ 146 від 13.04.2001

Про передачу об'єкта права державної власності

Керуючись Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 № 1482, і відповідно до прохання Міністерства палива та енергетики від 23.01.01 № 2-10-104 за згодою МОЗ України, а також за погодженням Міністерства фінансів, Міністерства економіки, Фонду державного майна, для ефективного використання державного майна,  НАКАЗУЮ:

1. Передати із сфери управління Міністерства охорони здоров'я до сфери управління Міністерства палива та енергетики промбазу (казарма для військовослужбовців), яка знаходиться на балансі санаторію "Орлятко" (м.Євпаторія, вул. Будівельників, 5).

2. Делегувати до складу комісії з питань передачі промбазу (казарма для військовослужбовців) санаторію "Орлятко": головного лікаря Головного санаторію "Орлятко" Кравцова В.І., головного бухгалтера санаторію "Орлятко" Матійкину Т.М., начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності МОЗ Лузан В.І.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на начальника відділу бухгалтерського обліку і звітності Лузан В.І.

Міністр В.Ф.Москаленко





На сайті також шукають: Бускопан, Фортум інструкція, Детралекс застосування, Зомета побічні дії, Еналаприл протипоказання