Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці

№ 207; прийнятий: 07-04-2006; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

Н А К А З

07.04.2006  № 207

Про проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці

На виконання наказу Державного департаменту промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду МНС України від 28.03.2006 № 53 щодо проведення в період з 24 по 30 квітня 2006 року Тижня охорони праці з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, згідно з рекомендаціями Міжнародної організації праці, основною темою якого є "Безпечна праця - гідна праця", та з метою підготовки та проведення відповідних заходів  НАКАЗУЮ:

1. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам головних управлінь охорони здоров'я Дніпропетровської, Львівської та Черкаської, управління охорони здоров'я та медицини катастроф Одеської, управління охорони здоров'я та курортів Вінницької, управлінь охорони здоров'я обласних державних адміністрацій, Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення Київської та управління охорони здоров'я Севастопольської міських державних адміністрацій, керівникам установ, закладів та підприємств безпосереднього підпорядкування:

1.1. Створити на регіональному та виробничому рівнях оргкомітети, розробити відповідні заходи та затвердити робочі плани щодо участі в Тижні охорони праці.

1.2. Спільно з профспілками, іншими громадськими організаціями розгорнути широку компанію, спрямовану на поліпшення охорони праці в закладах та установах, удосконалення її роботи, забезпечення вимог безпеки на кожному робочому місці.

1.3. Організувати і провести рейди, оперативні перевірки стану охорони праці на робочих місцях, розглянути їх результати та відповідні заходи щодо усунення виявлених порушень під час проведення підсумкових заходів.

1.4. З метою захисту прав і соціальних інтересів потерпілих та членів сімей загиблих на виробництві працівників організувати перевірку правильності розслідування всіх нещасних випадків на виробництві, які мали місце у 1 кварталі 2006 року. Звернути особливу увагу на факти, викладені у скаргах і зверненнях з цих питань.

1.5. Організувати дооформлення кабінетів (куточків, стендів) охорони праці, дні прийому працівників керівниками, а також юридичні консультації з питань охорони праці.

1.6. Провести збори трудових колективів, на яких розглянути стан охорони праці в закладі, відзначити кращих працівників та підрозділи, що дотримуються правил охорони праці.

1.7. У межах тижневика організувати в засобах масової інформації (телебачення, радіо, преса) висвітлення проблем охорони праці і здоров'я на виробництві.

1.8. Провести в закладах, установах та на підприємствах науково-практичні конференції, круглі столи, семінари, огляди-конкурси з питань охорони праці.

1.9. Провести в трудових колективах заходи з приводу вшанування пам'яті загиблих на виробництві та організувати відвідування сімей загиблих, надання їм одноразової матеріальної допомоги, іншої допомоги, яку вони потребують, тощо. Про стан реалізації цих та інших заходів поінформувати Міністерство до 05.05.2006.

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на завідуючу сектором інвестиційної політики, майнових відносин та охорони праці Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин Жовтуху М.А.

В.о. Міністра В.Весельський





На сайті також шукають: Гліцин, Кардіомагніл інструкція, На сон застосування, Бронхорил побічні дії, Мегіон протипоказання