Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про списання з бухгалтерського обліку основних засобів

№ 516; прийнятий: 16-07-2009; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
Про списання з бухгалтерського обліку основних засобів
№ 516 16.07.2009

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.11.07 № 1314 "Про затвердження Порядку списання об'єктів державної власності" щодо списання основних фондів (засобів), що морально та фізично зношені, непридатні для подальшого використання, відновлення яких неможливе чи економічно недоцільне,

НАКАЗУЮ:

1. Ректору Кримського державного медичного університету ім. С.І.Георгієвського Бабаніну А. А забезпечити списання основних засобів, згідно з відомістю №7 про об'єкти державної власності, що пропонуються до списання станом на 10 червня 2009 року (двадцять чотири об'єкти) на загальну суму за первісною вартістю 5044 (п'ять тисяч сорок чотири) грн. 00 копійок.

2. У бухгалтерському обліку Кримського державного медичного університету ім. С. І. Георгієвського списання основних засобів відобразити за кореспонденцією субрахунків Плану рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ, в пояснювальній записці до квартального і річного звітів та надати до Департаменту економіки, фінансів і бухгалтерської звітності МОЗ України звіт за встановленою формою про списання об'єктів державної власності у встановлений термін.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора Департаменту економіки, фінансів і бухгалтерської звітності - начальника відділу зведеної фінансової звітності та методології бухгалтерського обліку, головного бухгалтера Лузан В.І.

Міністр В.М.Князевич






На сайті також шукають: Андипал-в, Гептрал інструкція, Дуактин застосування, Метотрексат побічні дії, Холосас протипоказання