Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Деякі питання організації та проведення МОЗ державних закупівель

№ 467; прийнятий: 08-08-2007; втратив чинність
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
Деякі питання організації та проведення МОЗ державних закупівель
№ 467 08.08.2007

На виконання пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 13.01.2006 № 19 „Про заходи щодо удосконалення системи державних закупівель", з метою забезпечення ефективного проведення МОЗ України державних закупівель, виконання державних програм та централізованих заходів з охорони здоров'я, створення умов для закупівлі якісних лікарських засобів, виробів медичного призначення, інших товарів, робіт і послуг у відповідності до потреб закладів, установ та організації системи охорони здоров'я

НАКАЗУЮ :

1. Затвердити Положення про Постійну робочу групу МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель, що додається.

2. Затвердити Порядок підготовки, затвердження та погодження техніко-економічного обґрунтування, що додається.

3. Затвердити Порядок оцінки відповідності тендерних (цінових) пропозицій учасників торгів медико-технічним (технічним) вимогам тендерної документації, що додається.

4. Затвердити склади Постійних робочих груп МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель (додатки 1- 33).

5. Визнати таким, що втратив чинність, наказ МОЗ від 18.01.2007 № 14 „Про забезпечення виконання програм, які передбачають централізовану закупівлю лікарських засобів, виробів медичного призначення та обладнання на 2007 рік".

6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Мусієнка А. В.

Міністр Ю.О.Гайдаев







На сайті також шукають: Спазмомен, Проктоседил інструкція, Аскорутин застосування, Промакс побічні дії, Екстра протипоказання