Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про перерозподіл Системи магнітно-резонансної діагностики Sigma Profile

№ 207; прийнятий: 11-05-2005; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

Н А К А З

11.05.2005  № 207

Про перерозподіл Системи магнітно-резонансної діагностики Sigma Profile

З метою раціонального використання бюджетних коштів на централізовану закупівлю високовартісного медичного обладнання та у зв'язку з відсутністю готовності приміщення  НАКАЗУЮ:

1. Вилучити з рознарядки, затвердженої МОЗ України від 11.11.2004, розподіл Системи магнітно-резонансної діагностики Sigma Profile з пристроєм для обробки медичних рентгенівських плівок Dristar 5300 Українській дитячій спеціалізованій лікарні "ОХМАТДИТ".

2. Генеральному директору ДУО "Політехмед" Девку В.Ф. передати зазначене обладнання управлінню охорони здоров'я Кіровоградської обласної держадміністрації з оформленням відповідних документів.

3. Начальнику управління охорони здоров'я Кіровоградської обласної держадміністрації забезпечити персональний контроль за збереженням та раціональним використанням зазначеного обладнання.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту організації та розвитку медичної допомоги населенню МОЗ України Тарана В.М.

Міністр М.Є.Поліщук





На сайті також шукають: Дицетел, Кардура інструкція, Фолієва кислота застосування, Спазмалгон побічні дії, Тебрис протипоказання