Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про розподіл комбінованого гормонального контрацептивного препарату "новінет" для забезпечення центрів і кабінетів планування сім'ї для жінок з тяжкими соматичними захворюваннями, закупленого у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2009 рік

№ 542; прийнятий: 28-07-2009; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
Про розподіл комбінованого гормонального контрацептивного препарату "новінет" для забезпечення центрів і кабінетів планування сім'ї для жінок з тяжкими соматичними захворюваннями, закупленого у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2009 рік
№ 542 28.07.2009

З метою раціонального та цільового використання комбінованого гормонального контрацептивного препарату "новінет" для забезпечення центрів і кабінетів планування сім'ї для жінок з тяжкими соматичними захворюваннями, за яких вагітність та пологи загрожують життю, закупленого у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2009 рік, передбаченого фінансуванням бюджетної програми "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру" КПКВК 2301400, на виконання заходів Державної програми "Репродуктивне здоров'я нації" на період до 2015 року"", протокол засідання Постійного тендерного комітету МОЗ України від 02.06.2009р. № 19

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити розподіл комбінованого гормонального контрацептивного препарату "новінет" для забезпечення центрів і кабінетів планування сім'ї для жінок з тяжкими соматичними захворюваннями, закупленого у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2009 рік (далі - комбінований гормональний контрацептивний препарат "новінет"), що додається.

2. Контрольно-ревізійному відділу спільно з Управлінням моніторингу та супроводу державних програм забезпечити організацію контролю за цільовим використанням в регіонах комбінованого гормонального контрацептивного препарату "новінет".

3. Департаменту економіки, фінансів і бухгалтерської звітності розподілом відкритих асигнувань перерахувати видатки по бюджетній програмі за КПКВК 2301400 в частині "Централізована закупівля контрацептивів для жінок з тяжкими захворюваннями" на виконання заходів Державної програми "Репродуктивне здоров'я нації" на період до 2015 року"" на рахунок одержувача бюджетних коштів ДП "Укрмедпостач".

4. Генеральному директору ДП "Укрмедпостач" Петренку М.Я.- відповідальній особі закладу-одержувача бюджетних коштів на централізовану закупівлю комбінованого гормонального контрацептивного препарату "новінет":

4.1. Забезпечити закупівлю комбінованого гормонального контрацептивного препарату "новінет", відповідно до умов проведеного тендера (протокол від 02.06.2009 р. № 19) Постійним тендерним комітетом МОЗ за кошти Державного бюджету України на 2009 рік.

4.2. Забезпечити організацію поставки комбінованого гормонального контрацептивного препарату "новінет" згідно із затвердженим розподілом.

4.3. Подавати до Департаменту економіки, фінансів і бухгалтерської звітності звіти за наступними формами:

- № 2д "Звіт про виконання загального фонду кошторису установи";

- № 7д "3віт про заборгованість бюджетних установ"

- пояснювальну записку.

Термін: щоквартально до 10 числа
місяця наступного за звітним кварталом

5. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам головних управлінь охорони здоров'я Дніпропетровської, Донецької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської та Чернівецької, Головного управління охорони здоров'я та медицини катастроф Черкаської, Управління охорони здоров'я та медицини катастроф Одеської, Управління охорони здоров'я та курортів Вінницької та управлінь охорони здоров'я обласних державних адміністрацій, Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення Київської та Управління охорони здоров'я Севастопольської міських державних адміністрацій:

5.1. Забезпечити подання до ДП "Укрмедпостач" актів списання комбінованого гормонального контрацептивного препарату "новінет", відповідно до наказу МОЗ України від 26.03.03 № 136 "Про порядок відображення в обліку операцій з централізованого постачання матеріальних цінностей".

Термін: щоквартально до 10 числа
місяця наступного за звітним кварталом

5.2. Забезпечити персональну відповідальність за розподіл комбінованого гормонального контрацептивного препарату "новінет" та контроль за збереженням і раціональним його використанням.

Термін: щоквартально до 10 числа
місяця наступного за звітним кварталом

6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Лазоришинця В. В.

Міністр В.М.Князевич







На сайті також шукають: Ультера, Траумель с інструкція, Альфа д3-тева застосування, Борна кислота побічні дії, Проноран протипоказання