Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про створення робочої групи

№ 272; прийнятий: 11-05-2011; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ



МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
11.05.2011 N 272
м.Київ
Про створення робочої групи

З метою забезпечення ефективного виконання Указу Президента України В.Ф.Януковича від 27.04.2011 року № 504/2011 "Про Національний план дій на 2011 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 - 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" в частині забезпечення безпеки продуктів харчування (санітарні та фітосанітарні норми)

НАКАЗУЮ:

1. Створити робочу групу з підготовки та опрацювання нормативно-правових актів відповідно до Національного плану дій на 2011 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 - 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" в частині забезпечення безпеки продуктів харчування (санітарні та фітосанітарні норми), що додається.

2. Вважати таким, що втратив чинність, наказ МОЗ України від 02.09.2010 року № 754 "Про створення робочої групи".

3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра охорони здоров'я України.

Перший заступник Міністра О.В.Аніщенко



ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Міністерства охорони
здоров‘я України


Склад робочої групи

з опрацювання та виконання Національного плану дій на 2011 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 - 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" в частині забезпечення безпеки продуктів харчування (санітарні та фітосанітарні норми)


Калішенко Галина Миколаївна директор Департаменту нормативно-правового забезпечення Міністерства охорони здоров’я України;
Григоренко
Алла Анатоліївна
заступник директора Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я України;
Коблош
Віталій Володимирович
заступник директора Департаменту нормативно-правового забезпечення Міністерства охорони здоров’я України;
Даниленко
Олексій Миколайович


Парусов Антон
Володимирович
Жовтуха Володимир Опанасович

Бутильська Неля Олександрівна

в.о. начальника відділу гігієни харчування та впровадження санітарних заходів безпечності харчових продуктів Департаменту  організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я України;
перший заступник голови Державної санітарно-епідеміологічної служби України;
директор Департаменту регуляторної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (за згодою);
заступник директора Департаменту регуляторної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (за згодою);
Башинський
Віталій Володимирович
заступник Голови Державного комітету ветеринарної медицини України (за згодою);
Семенчук Ольга Сергіївна

Білоус Микола Васильович


Корецька Олена Олександрівна

Новожицька Юлія Миколаївна
начальник управління ветеринарно-санітарної експертизи та безпечності харчових продуктів Держкомветмедицини (за згодою);
начальник управління державної інспекції ветеринарної медицини Держкомветмедицини (за згодою);

начальник відділу екологічно безпечних методів захисту рослин та токсикології Головної державної інспекції захисту рослин (за згодою);
перший заступник директора Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (за згодою);
Савченко
Ольга Петрівна


Проданчук Микола Георгійович

Подрушняк
Анатолій Євгенійович
Карповець
Петро Макарович

Колесник Сергій Дмитрович
Гуліч Марія Павлівна

Швець Олег Віталійович
начальник Управління порівняльно-правового аналізу та експертизи Державного департаменту з питань адаптації законодавства Міністерства юстиції України (за згодою);
директор ДП «Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров’я України»;
заступник директора ДП «Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров’я України»;
провідний науковий співробітник  ДП «Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров’я України»;
секретар Національної Комісії з Кодекс Аліментаріус;
завідуюча лабораторії гігієни харчування ДУ «Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзєєва»;
директор ДП «Державний науково-дослідний центр з проблем гігієни харчування Міністерства охорони здоров’я України»;
Корчакова
Наталія Валеріївна
керівник сектору економіка, торгівля та територіальний розвиток Представництва Європейського Союзу в Україні (за згодою);
Браувер
Мейвес
радник з питань сільського господарства, природи та якості харчових продуктів Посольства Королівства Нідерландів (за згодою);
Окман
Сара
керівник проекту «Безпечність харчової продукції в Україні» Міжнародна фінансова корпорація (за згодою);
Онул
Катерина Леонідівна
координатор зі стратегічних питань проекту «Безпечність харчової продукції в Україні» Міжнародна фінансова корпорація (за згодою);
Торхов
Денис Олегович
радник проекту «Безпечність харчової продукції в Україні» Міжнародна фінансова корпорація (за згодою);
Крискуоло
Альберто
координатор групи та фахівець з інвестиційної політики і стимулювання інвестицій проекту «Інвестиційний клімат в Україні» Міжнародна фінансова корпорація (за згодою);
Кузнєцов
Геннадій Дмитрович
директор Ліги виробників харчових продуктів (за згодою);
Каськун
Євген Пилипович
голова харчового комітету Європейської Бізнес Асоціації (за згодою);
Василенко
Ганна Вікторівна
директор Міжнародного інституту безпечності та якості харчових продуктів (за згодою);
Тоні Віл Експерт з питань безпечності та якості харчових продуктів Проекту ЄС «Виконання Україною зобов`язань щодо членства в СОТ та європейської політики добросусідства в сільському секторі» (за згодою);
Добідовська
Яна Олегівна
Юридичний радник з питань безпечності харчових продуктів (за згодою);
Миронюк Генадій Іванович науковий керівник Міжнародного інституту безпечності та якості харчових продуктів (за згодою).




-->