Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

КАНДЕРМ-БГ
Назва: КАНДЕРМ-БГ | Шукати КАНДЕРМ-БГ в аптеках →
Міжнародна непатентована назва: Comb drug
Виробник: "Vaishali Pharmaceuticals", Індія
Лікарська форма: Крем
Форма випуску: Крем по 5 г або 10 г у тубах
Діючі речовини: 100 г крему містять: клотримазолу - 1.0 г, беклометазону - 0.025 г, гентаміцину - 0.1 г
Допоміжні речовини: Вазелін білий, масло вазелінове, пропіленгліколь, спирт цетостериловий, паракрезол, цетомакрогель-100, натрію метабісульфіт, вода
Фармакотерапевтична група: Препарати для лікування грибкових захворювань
Показання: Дерматомікози (кандидоз, трихофітія, мікроспорія, епідермофітія, різнокольоровий лишай), різні форми інфікованої екземи.
Номер реєстраційного посвідчення: UA/1549/01/01
Термін дії посвідчення: з 08.07.2004 до 08.07.2009
Термін дії реєстраційного посвідчення закінчився.
Пошук даних про реєстрацію препарату КАНДЕРМ-БГ
АТ код: D07CC04
Наказ МОЗ: 347 від 08.07.2004


Інструкція для застосування КАНДЕРМ-БГ

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

КАНДЕРМ-БГ

(CANDERM-BG)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: пластична маса гомогенної консистенції білого кольору;

склад: 1 г крему містить клотримазолу 10 мг, беклометазону дипропіонату 0,25мг, гентаміцину сульфату 1 мг;

допоміжні речовини: вазелін, масло вазелінове, пропіленгліколь, спиртцетостериловий, пара крезол, цетомакрогель, натрію мета бісульфіт, вода очищена.

Форма випуску. Крем для зовнішнього застосування.

Фармакотерапевтична група. Кортикостероїди для застосування в дерматології.

Код АТС D07C C04.

Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка. Комбінований препарат для зовнішнього застосування з протигрибковою, антибактеріальною, проти запальною дією. Антимікотичний ефект крему кандерм забезпечує компонент клотримазол, який порушує склад клітинної мембрани грибів, що приводить до лізису клітин. Клотримазол справляє також антимікробну дію відносно до грам позитивних і деяких грам негативних бактерій, протипротозойну та протитрихомонадну дію. Гентаміцину сульфат справляє антибактеріальну дію відносно до грам позитивних та багатьох грам негативних бактерій. Беклометазону дипропіонат – синтетичний глюкортикостероїд, який виявляє місцеву протизапальну дію.

Фармакокінетика. При зовнішньому застосуванні в кров всмоктується незначна кількість препарату. У великій кількості препарат концентрується в епідермісі, меншою мірою - в дермі та підшкірній клітковині.

Показання для застосування. Крем Кандерм-БГ призначають при місцевій терапії широкого спектра шкірних захворювань – дерматозів, дерматомікозів (кандидозів, трихофітій, мікроспорій, епідермофітій, різнобарвного лишая), різноманітних форм інфікованих екзем і шкірних інфекцій з вираженою запальною реакцією.

Спосіб застосування та дози. Крем наносять тонким шаром на уражені ділянки шкіри 2-3 рази на добу та обережно втирають. Тривалість лікування індивідуальна, залежить від ступеня важкості перебігу хвороби, локалізації патологічних змін. Максимальний курс лікування препаратом становить 3 - 4тижні. При грибкових ураженнях шкіри терапію препаратом рекомендують продовжувати протягом 2 тижнів після зникнення ознак захворювання.

Побічна дія. При підвищеній чутливості до компонентів препарату можливі місцеві алергічні реакції, подразнення шкіри, свербіж.

Протипоказання. Підвищена чутливісь до будь-якого компонента препарату, І триместр вагітності, період лактації, туберкульоз шкіри, шкірні прояви сифілісу, вітряна віспа, оперізувальний герпес. Діти до 3 років.

Передозування. Не встановлено.

Особливості застосування. Жінки у ІІ та ІІІ триместрах вагітності та у період лактації повинні застосовувати препарата тільки тоді, коли очікувана користь для матері перевищує потенційний ризик для плода або дитини.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Місцеве застосування ністатину знижує лікувальний ефект препарату. Источник

Умови та термін зберігання. Зберігати у недоступному для дітей, сухому,захищеному від світла місці при температурі від 18 до 25°С. Термін придатності - 3 роки.

Смотрите также: Цены на Кандерм в аптеках




На сайті також шукають: Лоризан, Флоксал інструкція, Застосування препарату Брал, Інструкція з використання Пренеса, Показання для застосування Арфазетин, Кетотифен побічні дії, Сондокс протипоказання, Спосіб застосування та дози препарату Бетіол