Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про створення робочої групи

№ 754; прийнятий: 02-09-2010; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ



МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
02.09.2010 N 754
м.Київ
Про створення робочої групи

З метою забезпечення ефективного виконання пункту 6 "Забезпечення безпеки харчових продуктів (санітарні та фітосанітарні заходи)" плану-графіку реформ секції робочої підгрупи, затвердженого Віце-прем'єр-міністром України С. Тігіпко 19 липня 2010 року

НАКАЗУЮ:

1. Створити робочу групу з опрацювання та виконання пункту 6 "Забезпечення безпеки харчових продуктів (санітарні та фітосанітарні заходи)" плану-графіку реформ секції робочої підгрупи, затвердженого Віце-прем'єр-міністром України С. Тігіпко 19 липня 2010 року, що додається.

2. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра охорони здоров'я України - головного державного санітарного лікаря України.

В.о. Міністра С.А.Риженко



ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Міністерства охорони
здоров‘я України
           2010р. №            

Склад робочої групи

з опрацювання та виконання пункту 6 «Забезпечення безпеки харчових продуктів (санітарні та фітосанітарні заходи)» плану-графіку реформ секції робочої підгрупи, затвердженого Віце-прем`єр-міністром України С.Тігіпко 19 липня 2010 року


Мухарська
Людмила  Мирославівна

директор Департаменту  організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я України;
Григоренко
Алла Анатоліївна
заступник директора Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я України;
Омельчук
Світлана Анатоліївна
начальник відділу організації управління, нормативного та інформаційного забезпечення санепідемслужби Департаменту  організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я України;
Бутильська
Неля Олександрівна
начальник відділу гігієни харчування та впровадження санітарних заходів безпечності харчових продуктів Департаменту  організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я України;
Даниленко
Олексій Миколайович
головний спеціаліст відділу гігієни харчування та впровадження санітарних заходів безпечності харчових продуктів Департаменту  організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я України;
Подрушняк
Анатолій Євгенійович
заступник директора ДП Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров’я України;
Бережнов
Сергій Петрович
заступник директора ДП Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров’я України;
Адамчук
Таміла Володимирівна
старший науковий співробітник відділу гігієни та токсиколого-гігієнічної експертизи харчових продуктів і товарів широкого вжитку Інституту екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров’я України;
Башинський
Віталій Володимирович
заступник Голови Державного комітету ветеринарної медицини (за згодою)
Пастовенська
Жанна Сергіївна
заступник директора департаменту – начальник відділу доступу до ринків у рамках СОТ Міністерства економіки України (за згодою)
Лещенко
Олена Василівна
заступник начальника Управління законодавства з питань земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони довкілля – начальника відділу аграрного та земельного законодавства Міністерства юстиції України (за згодою)
Савченко
Ольга Петрівна
начальник Управління порівняльно-правового аналізу та експертизи Державного департаменту з питань адаптації законодавства Міністерства юстиції України (за згодою)
Корчакова
Наталія Валеріївна
керівник сектору економіка, торгівля та територіальний розвиток Представництва Європейського Союзу в Україні (за згодою)
Браувер
Мейвес
радник з питань сільського господарства, природи та якості харчових продуктів Посольства Королівства Нідерландів (за згодою)
Малікова
Євгенія Олександрівна
менеджер проектів в галузі торгівлі та інвестицій Агенції США з міжнародного розвитку (за згодою)
Окман
Сара
керівник проекту «Безпечність харчової продукції в Україні» Міжнародна фінансова корпорація (за згодою)
Онул
Катерина Леонідівна
координатор зі стратегічних питань проекту «Безпечність харчової продукції в Україні» Міжнародна фінансова корпорація (за згодою)
Торхов
Денис Олегович
радник проекту «Безпечність харчової продукції в Україні» Міжнародна фінансова корпорація (за згодою)
Крискуоло
Альберто
координатор групи та фахівець з інвестиційної політики і стимулювання інвестицій проекту «Інвестиційний клімат в Україні» Міжнародна фінансова корпорація (за згодою)

Багге
Аллан
постійний радник проекту ЄС «Надання допомоги українській ветеринарній службі з метою покращення правових та технічних аспектів контролю за безпекою харчових продуктів» (за згодою)

Кузнєцов
Геннадій Дмитрович
директор Ліги виробників харчових продуктів (за згодою)
Каськун
Євген Пилипович
голова харчового комітету Європейської Бізнес Асоціації (за згодою)
Василенко
Ганна Вікторівна
директор Міжнародного інституту безпечності та якості харчових продуктів (за згодою)
Тоні Віл Експерт з питань безпечності та якості харчових продуктів Проекту ЄС «Виконання Україною зобов`язань щодо членства в СОТ та європейської політики добросусідства в сільському секторі» (за згодою)
Добідовська
Яна Олегівна
Юридичний радник з питань безпечності харчових продуктів (за згодою)
Миронюк Генадій Іванович науковий керівник Міжнародного інституту безпечності та якості харчових продуктів (за згодою)
Ткаченко Юлія Володимирівна координатор комітетів Європейської Бізнес Асоціації (за згодою)





-->


На сайті також шукають: Фталазол, Разо інструкція, Преднізолон застосування, Атенолол побічні дії, Офлоксацин протипоказання