З метою забезпечення ефективного виконання пункту 6 "Забезпечення безпеки харчових продуктів (санітарні та фітосанітарні заходи)" плану-графіку реформ секції робочої підгрупи, затвердженого Віце-прем'єр-міністром України С. Тігіпко 19 липня 2010 року
1. Створити робочу групу з опрацювання та виконання пункту 6 "Забезпечення безпеки харчових продуктів (санітарні та фітосанітарні заходи)" плану-графіку реформ секції робочої підгрупи, затвердженого Віце-прем'єр-міністром України С. Тігіпко 19 липня 2010 року, що додається.
2. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра охорони здоров'я України - головного державного санітарного лікаря України.
з опрацювання та виконання пункту 6 «Забезпечення безпеки харчових продуктів (санітарні та фітосанітарні заходи)» плану-графіку реформ секції робочої підгрупи, затвердженого Віце-прем`єр-міністром України С.Тігіпко 19 липня 2010 року
Мухарська
Людмила Мирославівна
|
директор Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я України; |
Григоренко
Алла Анатоліївна |
заступник директора Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я України; |
Омельчук
Світлана Анатоліївна |
начальник відділу організації управління, нормативного та інформаційного забезпечення санепідемслужби Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я України; |
Бутильська
Неля Олександрівна |
начальник відділу гігієни харчування та впровадження санітарних заходів безпечності харчових продуктів Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я України; |
Даниленко
Олексій Миколайович |
головний спеціаліст відділу гігієни харчування та впровадження санітарних заходів безпечності харчових продуктів Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я України; |
Подрушняк
Анатолій Євгенійович |
заступник директора ДП Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров’я України; |
Бережнов
Сергій Петрович |
заступник директора ДП Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров’я України; |
Адамчук
Таміла Володимирівна |
старший науковий співробітник відділу гігієни та токсиколого-гігієнічної експертизи харчових продуктів і товарів широкого вжитку Інституту екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров’я України; |
Башинський
Віталій Володимирович |
заступник Голови Державного комітету ветеринарної медицини (за згодою) |
Пастовенська
Жанна Сергіївна |
заступник директора департаменту – начальник відділу доступу до ринків у рамках СОТ Міністерства економіки України (за згодою) |
Лещенко
Олена Василівна |
заступник начальника Управління законодавства з питань земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони довкілля – начальника відділу аграрного та земельного законодавства Міністерства юстиції України (за згодою) |
Савченко
Ольга Петрівна |
начальник Управління порівняльно-правового аналізу та експертизи Державного департаменту з питань адаптації законодавства Міністерства юстиції України (за згодою) |
Корчакова
Наталія Валеріївна |
керівник сектору економіка, торгівля та територіальний розвиток Представництва Європейського Союзу в Україні (за згодою) |
Браувер
Мейвес |
радник з питань сільського господарства, природи та якості харчових продуктів Посольства Королівства Нідерландів (за згодою) |
Малікова
Євгенія Олександрівна |
менеджер проектів в галузі торгівлі та інвестицій Агенції США з міжнародного розвитку (за згодою) |
Окман
Сара |
керівник проекту «Безпечність харчової продукції в Україні» Міжнародна фінансова корпорація (за згодою) |
Онул
Катерина Леонідівна |
координатор зі стратегічних питань проекту «Безпечність харчової продукції в Україні» Міжнародна фінансова корпорація (за згодою) |
Торхов
Денис Олегович |
радник проекту «Безпечність харчової продукції в Україні» Міжнародна фінансова корпорація (за згодою) |
Крискуоло
Альберто |
координатор групи та фахівець з інвестиційної політики і стимулювання інвестицій проекту «Інвестиційний клімат в Україні» Міжнародна фінансова корпорація (за згодою)
|
Багге
Аллан |
постійний радник проекту ЄС «Надання допомоги українській ветеринарній службі з метою покращення правових та технічних аспектів контролю за безпекою харчових продуктів» (за згодою)
|
Кузнєцов
Геннадій Дмитрович |
директор Ліги виробників харчових продуктів (за згодою) |
Каськун
Євген Пилипович |
голова харчового комітету Європейської Бізнес Асоціації (за згодою) |
Василенко
Ганна Вікторівна |
директор Міжнародного інституту безпечності та якості харчових продуктів (за згодою) |
Тоні Віл |
Експерт з питань безпечності та якості харчових продуктів Проекту ЄС «Виконання Україною зобов`язань щодо членства в СОТ та європейської політики добросусідства в сільському секторі» (за згодою) |
Добідовська
Яна Олегівна |
Юридичний радник з питань безпечності харчових продуктів (за згодою) |
Миронюк Генадій Іванович |
науковий керівник Міжнародного інституту безпечності та якості харчових продуктів (за згодою) |
Ткаченко Юлія Володимирівна |
координатор комітетів Європейської Бізнес Асоціації (за згодою) |