Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про скасування наказу Міністерства охорони здоров'я від 29.11.2002 N 433 "Про затвердження державних гігієнічних нормативів "Норми радіаційної безпеки України. Основні санітарні правила (ОСПУ), регламенти і вимоги щодо порядку застосування" (НРБУ/ОСПУ)"

№ 106; прийнятий: 13-03-2003; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ, Державні санітарні правила та норми


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

Н А К А З

13.03.2003  № 106

Про скасування наказу Міністерства охорони здоров'я від 29.11.2002 № 433 "Про затвердження державних гігієнічних нормативів "Норми радіаційної безпеки України. Основні санітарні правила (ОСПУ), регламенти і вимоги щодо порядку застосування" (НРБУ/ОСПУ)"

На виконання законів України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" та "Про внесення змін до Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" та у зв'язку із зміною статусу та назви нормативно-правового акта  НАКАЗУЮ:

1. Скасувати наказ Міністерства охорони здоров'я від 29.11.2002 № 433 "Про затвердження державних гігієнічних нормативів "Норми радіаційної безпеки України. Основні санітарні правила (ОСПУ), регламенти і вимоги щодо порядку застосування" (НРБУ/ОСПУ)".

2. Розробити проект наказу Міністерства охорони здоров'я "Про затвердження державних санітарних правил "Основні санітарні правила забезпечення радіаційної безпеки України" (ОСПУ-2003)".

3. Контроль за виконанням наказу покласти на Головного державного санітарного лікаря України, першого заступника Державного секретаря Бобильову О.О.

Міністр А.В.Підаєв





На сайті також шукають: Пара плюс, Хондроксид інструкція, Фрактал застосування, Азмарил побічні дії, Вулнузан протипоказання