Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Щодо заборони реалізації (торгівлі), зберігання та застосування лікарського засобу Туя Комп Мідний вершник

№ 3135/07-16; прийнятий: 08-09-2004; чинний
Видавник: Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів МОЗ України, Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Припис


ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ З КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ

ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ МОЗ УКРАЇНИ

П Р И П И С

08.09.2004  № 3135/07-16

У відповідності до ст. 15 Закону України "Про лікарські засоби", п. 3.1.6 Порядку заборони (зупинення) та вилучення з обігу лікарських засобів на території України, затвердженого наказом МОЗ України від 12.12.2001 № 497 і зареєстрованого Міністерством юстиції 28.12.2001 за № 1091/6282, та на підставі встановлення факту фальсифікації лікарського засобу Туя Комп Мідний вершник, краплі гомеопатичні по 25 мл у флаконах серії 631202 з маркуванням виробника ТОВ "Таліон-А", Російська Федерація, забороняю реалізацію (торгівлю), зберігання та застосування лікарського засобу Туя Комп Мідний вершник, краплі гомеопатичні по 25 мл у флаконах серії 631202 з маркуванням виробника ТОВ "Таліон-А", Російська Федерація, який має наступні ознаки фальсифікації за показниками "Упаковка" та "Маркування":

- флакони без вигравіруваного на склі опуклого трилисника у верхній частині флакону;

- на захисній плівці на кришці флакону назва "Таліон-А" і трилисник - трав'янистого відтінку.

Суб'єктам господарської діяльності, які здійснюють реалізацію (торгівлю), зберігання та застосування лікарських засобів, в десятиденний термін після одержання припису перевірити наявність лікарського засобу Туя Комп Мідний вершник, краплі гомеопатичні по 25 мл у флаконах серії 631202 з маркуванням виробника ТОВ "Таліон-А", Російська Федерація.

При виявленні зразків цього лікарського засобу з ознаками фальсифікації повідомити державну інспекцію з контролю якості лікарських засобів за місцем розташування та вжити заходи по його вилученню з обігу шляхом знищення.

Повідомити державну інспекцію з контролю якості лікарських засобів про вжиті заходи щодо виконання припису. При наступних поставках лікарського засобу суб'єкт господарювання повинен вжити заходів щодо запобігання придбанню, реалізації та застосуванню фальсифікованого лікарського засобу, наведеного в приписі.

Контроль за виконанням припису здійснюють державні інспекції з контролю якості лікарських засобів за місцем розташування.

Невиконання припису тягне за собою відповідальність згідно з чинним законодавством України.





На сайті також шукають: Атенолол, Офлоксацин інструкція, Омарон застосування, Конкор кор побічні дії, Цитеал протипоказання