Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Щодо заборони реалізації (торгівлі), зберігання та застосування лікарського засобу Диклоген, розчин для ін'єкцій 75 мг в ампулах по 3 мл N 5 серії DZ 896 виробництва "Аджіо Фармасьютікалс Лтд", Індія

№ 3460/12-19; прийнятий: 07-10-2004; чинний
Видавник: Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів МОЗ України, Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Розпорядження


ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ З КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ

ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ МОЗ УКРАЇНИ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

07.10.2004  № 3460/12-19

У додаток до припису від 20.05.2004 року забороняю реалізацію (торгівлю), зберігання та застосування лікарського засобу Диклоген, розчин для ін'єкцій 75 мг в ампулах по 3 мл № 5 серії DZ 896 виробництва "Аджіо Фармасьютікалс Лтд", Індія, який за результатами додаткових досліджень не відповідав вимогам АНД до реєстраційного посвідчення N Р.03.02/04438 за показником "Прозорість" (у порівнянні з водою розчин мав явно виражений жовтий відтінок).

Суб'єктам господарської діяльності, які здійснюють реалізацію (торгівлю), зберігання та застосування лікарських засобів, в десятиденний термін після одержання розпорядження перевірити наявність лікарського засобу Диклоген, розчин для ін'єкцій 75 мг в ампулах по 3 мл № 5 серії DZ 896 виробництва "Аджіо Фармасьютікалс Лтд", Індія.

При виявленні зразків цього лікарського засобу вжити заходів щодо вилучення його з обігу шляхом знищення або повернення постачальнику.

Суб'єкту господарської діяльності, при наявності вказаного лікарського засобу, повідомити державну інспекцію з контролю якості лікарських засобів за місцем розташування про вжиті заходи щодо виконання розпорядження. При наступних поставках лікарського засобу суб'єкт господарювання повинен вжити заходів щодо запобігання придбанню та застосуванню лікарського засобу, наведеного в розпорядженні.

Контроль за виконанням розпорядження здійснюють територіальні інспекції за місцем розташування.

Невиконання розпорядження тягне за собою відповідальність згідно з чинним законодавством України.





На сайті також шукають: Флоксіум, Габалепт інструкція, Нафтизин застосування, Серміон побічні дії, Меридіа протипоказання