Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

До відома суб'єктів підприємницької діяльності

№ 18; прийнятий: 14-07-2000; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Роз'яснення


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ З КОНТРОЛЮ ЗА ЯКІСТЮ, БЕЗПЕКОЮ

ТА ВИРОБНИЦТВОМ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ І ВИРОБІВ МЕДИЧНОГО

ПРИЗНАЧЕННЯ

Р О З'Я С Н Е Н Н Я

№ 18 від 14.07.2000
м.Київ

До відома суб'єктів підприємницької діяльності

У червні 2000 року розпочав роботу Державний департамент з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення.

Останнім часом мали місце певні труднощі з організацією прийому документів на ліцензування фармацевтичної діяльності та проведення акредитації від суб'єктів підприємницької діяльності, що пов'язано із складнощами перехідного періоду та становленням Державного департаменту.

З метою впорядкування роботи з ліцензування фармацевтичної діяльності та акредитації фармацевтичних закладів визначено, що прийом та видача документів суб'єктам підприємницької діяльності здійснюється кожного дня, крім суботи та неділі, з 10.00 до 13.00 за адресою: м. Київ. вул. Попудренка, 50.

Державний департамент буде вдячний за всі пропозиції щодо покращання організації роботи у фармацевтичному секторі. Переконані, що при об'єктивному, ввічливому ставленні з боку Державного департаменту та свідомому розумінні суб'єктами фармацевтичного ринку спільної відповідальності існують всі можливості значного поліпшення забезпечення якісними, ефективними ліками громадян України.

Перший заступник Голови
Державного департаменту

О.І.Євтушенко
Надруковано: "Провизор", № 15/1, 2000 р.





На сайті також шукають: Клоназепам, Конегра інструкція, Сульфадимезин застосування, Фенкарол побічні дії, Материнки трава протипоказання