Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи

№ 05.03.02-03/23540; прийнятий: 17-04-2008; чинний
Видавник: Державна санітарно-епідеміологічна служба України
Тип документа: Висновок


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА

         Департамент                      ЗАТВЕРДЖУЮ

          державного               Головний державний санітарний

   санітарно-епідеміологічного           лікар України

       нагляду МОЗ України               М.Г.Проданчук

   Київ, вул. Грушевського, 7     _____________________________

                                  (прізвище, ім'я, по батькові)

ВИСНОВОК

державної санітарно-епідеміологічної експертизи Від 17 квітня 2008 р. № 05.03.02-03/23540

Об'єкт експертизи: Об'єкти зовнішньоекономічної діяльності за

кодами УКТ ЗЕД ( 2371а-14, 2371б-14, 2371в-14, 2371г-14 )

(перелік у додатку)

_________________________________________________________________

                   (назва об'єкта експертизи)


Код за УКТЗЕД: Перелік кодів у додатку

_________________________________________________________________

     (сфера застосування та реалізації об'єкта експертизи)


Сфера застосування та реалізації об'єкта експертизи: Усі сфери

_________________________________________________________________

             (код за ДКПП, код за УКТЗЕД, артикул)


Країна - виробник: Усі країни

_________________________________________________________________

             (країна походження об'єкта експертизи)


Заявник експертизи: Усі виробники

_________________________________________________________________

       (найменування та реквізити виробника, розробника,

           власника або його представника в Україні,

         місцезнаходження, телефон, факс, Е-mail, WWW)

За результатами державної санітарно-епідеміологічної експертизи:Об'єкти зовнішньоекономічної діяльності за кодами УКТ ЗЕД (перелік у додатку) можуть бути ввезеними та реалізованими в Україні за умови дотримання вимог цього висновку. У разі необхідності рішення щодо проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи конкретної продукції приймається відповідним головним державним санітарним лікарем

Висновок дійсний до 01.01.2009 р.

Відповідальність за дотримання                власник

вимог цього висновку несе           ____________________________

                                    (власник, заявник, виробник)

Показники безпеки, які підлягають контролю на кордоні: додержання протиепідемічних заходів, наявність ветеринарного свідоцтва України

Показники безпеки, які підлягають контролю при митному оформленні: не потребує

Поточний державний санепіднагляд щодо поводження з об'єктами зовнішньо-економічної діяльності за кодами УКТ ЗЕД (Перелік у додатку) на території України здійснювати згідно відповідних санітарних правил і норм

Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя м. Київ, вул. Героїв оборони, 6

Протокол експертизи від 14.04.2008 р. № 3/9-А-117а

В.о. Голови експертної комісії
Інституту екогігієни
та токсикології к.м.н.


О.О.Бобильова

ПЕРЕЛІК

Об'єктів зовнішньоекономічної діяльності за кодами УКТЗЕД  ( див. текст )

Розділ I

ЖИВІ ТВАРИНИ; ПРОДУКТИ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ

Група 02

М'ясо та їстівні субпродукти


Код Назва
0201 М'ясо великої рогатої худоби, свіже або
охолоджене:
0201 10 00 00 - туші та половини туш
0201 20 - інші відруби, необвалені:
0201 20 20 00 - - компенсовані четвертини
0201 20 30 00 - - нерозділені або розділені передні четвертини
0201 20 50 00 - - нерозділені або розділені задні четвертини
0201 20 90 00 - - інші
0201 30 00 00 - обвалені
0202 М'ясо великої рогатої худоби, морожене:
0202 10 00 00 - туші та половини туш
0202 20 - інші відруби необвалені:
0202 20 10 00 - - компенсовані четвертини
0202 20 30 00 - - нерозділені або розділені передні четвертини
0202 20 50 00 - - нерозділені або розділені задні четвертини
0202 20 90 00 - - інші
0202 30 - обвалені:
0202 30 10 00 - - передні четвертини, цілі або розрубані як
максимум на п'ять частин, кожна четвертина може
бути лише в одному блоці; компенсовані
четвертини - у двох блоках, при цьому один з
передніми четвертинами, цілими або розрубаними
щонайбільше на п'ять частин, а другий з її
задніми четвертинами, за винятком філе, одним
куском
0202 30 50 00 - - лопатка, шийно-лопаткова частина та грудинка
0202 30 90 00 - - інші
0203 Свинина, свіжа, охолоджена або морожена:

- свіжа або охолоджена:
0203 11 - - туші та половини туш:
0203 11 10 00 - - - свійських свиней
0203 11 90 00 - - - інші
0203 12 - - окости, лопатки та їх відруби, необвалені:

- - - свійських свиней:
0203 12 11 00 - - - - окости та їх відруби
0203 12 19 00 - - - - лопатки та їх відруби
0203 12 90 00 - - - інші
0203 19 - - інша:

- - - свійських свиней:
0203 19 11 00 - - - - передній край та його відруби
0203 19 13 00 - - - - корейка та її відруби, необвалені
0203 19 15 00 - - - - грудинка з прошарком сала та її відруби

- - - - інші:
0203 19 55 00 - - - - - обвалені
0203 19 59 00 - - - - - інші
0203 19 90 00 - - - інша

- морожена:
0203 21 - - туші та половини туш:
0203 21 10 00 - - - свійських свиней
0203 21 90 00 - - - інші
0203 22 - - окости, лопатки та їх відруби, необвалені:

- - - свійських свиней:
0203 22 11 00 - - - - окости та їх відруби
0203 22 19 00 - - - - лопатки та їх відруби
0203 22 90 00 - - - інші
0203 29 - - інша:

- - - свійських свиней:
0203 29 11 00 - - - - передній край та його відруби
0203 29 13 00 - - - - корейка та її відруби, необвалені
0203 29 15 00 - - - - грудинка з прошарком сала та її відруби

- - - - інші:
0203 29 55 00 - - - - - обвалені
0203 29 59 00 - - - - - інші
0203 29 90 00 - - - інша
0204 Баранина або козлятина, свіжа, охолоджена або
морожена:
0204 10 00 00 - туші та половини туш ягнят, свіжі або
охолоджені

- інша баранина, свіжа або охолоджена:
0204 21 00 00 - - туші та половини туш
0204 22 - - інші відруби, необвалені:
0204 22 10 00 - - - передні четвертини короткого розрубу
0204 22 30 00 - - - хребтові краї спинної частини і/або
ниркові частини
0204 22 50 00 - - - тазостегнові частини з гомілками
0204 22 90 00 - - - інші
0204 23 00 00 - - обвалена
0204 30 00 00 - туші та половини туш ягнят, морожені

- інша баранина, морожена:
0204 41 00 00 - - туші та половини туш
0204 42 - - інші відруби, необвалені:
0204 42 10 00 - - - передні четвертини короткого розрубу
0204 42 30 00 - - - хребтові краї спинної частини і/або
ниркові частини
0204 42 50 00 - - - тазостегнові частини з гомілками
0204 42 90 00 - - - інші
0204 43 - - обвалені:
0204 43 10 00 - - - ягнят
0204 43 90 00 - - - інші
0204 50 - козлятина:

- - свіжа або охолоджена:
0204 50 11 00 - - - туші та половини туш
0204 50 13 00 - - - передні четвертини короткого розрубу
0204 50 15 00 - - - хребтові краї спинної частини і/або
ниркові частини
0204 50 19 00 - - - тазостегнові частини з гомілками

- - - інші:
0204 50 31 00 - - - - відруби, необвалені
0204 50 39 00 - - - - відруби, обвалені

- - морожена:
0204 50 51 00 - - - туші та половини туш
0204 50 53 00 - - - передні четвертини короткого розрубу
0204 50 55 00 - - - хребтові краї спинної частини і/або
ниркові частини
0204 50 59 00 - - - тазостегнові частини з гомілками

- - - інші:
0204 50 71 00 - - - - відруби, необвалені
0204 50 79 00 - - - - відруби, обвалені
0205 00 М'ясо коней, віслюків, мулів або лошаків, свіже,
охолоджене або морожене:
0205 00 20 00 - свіже або охолоджене
0205 00 80 00 - морожене
0206 Їстівні субпродукти великої рогатої худоби,
свиней, овець, кіз, коней, віслюків, мулів або
лошаків, свіжі, охолоджені або морожені:
0206 10 - великої рогатої худоби, свіжі або охолоджені:

- - інші:
0206 10 91 00 - - - печінка
0206 10 95 00 - - - товста діафрагма і тонка діафрагма
0206 10 99 00 - - - інші

- великої рогатої худоби, морожені:
0206 21 00 00 - - язики
0206 22 00 00 - - печінка
0206 29 - - інші:

- - - інші:
0206 29 91 00 - - - - товста діафрагма і тонка діафрагма
0206 29 99 00 - - - - інші
0206 30 00 00 - свиней, свіжі або охолоджені

- свиней, морожені:
0206 41 00 00 - - печінка
0206 49 - - інші:
0206 49 20 00 - - - свійських свиней
0206 49 80 00 - - - інші
0206 80 - інші, свіжі або охолоджені:

- - інші:
0206 80 91 00 - - - коней, віслюків, мулів або лошаків
0206 80 99 00 - - - овець та кіз
0206 90 - інші, морожені:

- - інші:
0206 90 91 00 - - - коней, віслюків, мулів або лошаків
0206 90 99 00 - - - овець та кіз
0207 М'ясо та їстівні субпродукти свійської птиці,
зазначеної в товарній позиції 0105, свіжі,
охолоджені або морожені:

- курей свійських (Gallus domesticus):
0207 11 - - не розрізані на частини, свіжі або
охолоджені:
0207 11 10 00 - - - обскубані, напівпатрані, з головою та
лапами, так звані "83% курчата"
0207 11 30 00 - - - обскубані, патрані, без голови та лапок,
але з шиєю, серцем, печінкою та шлунком, так
звані "70% курчата"
0207 11 90 00 - - - обскубані, патрані, без голови, лапок, шиї
серця, печінки та шлунка, так звані "65%
курчата", або в іншому вигляді
0207 12 - - не розрізані на частини, морожені:
0207 12 10 00 - - - обскубані, патрані, без голови та лапок,
але з шиєю, серцем, печінкою та шлунком, так
звані "70% курчата"
0207 12 90 00 - - - обскубані, патрані, без голови, лапок, шиї
серця, печінки та шлунка, так звані "65%
курчата", або в іншому вигляді
0207 13 - - частини тушок і субпродукти, свіжі або
охолоджені:

- - - частини тушок:
0207 13 10 00 - - - - обвалені

- - - - необвалені:
0207 13 20 00 - - - - - половини та четвертини
0207 13 30 00 - - - - - крила цілі, з кінчиками або без них
0207 13 40 00 - - - - - спини, шиї, спини з шиями, гузки,
кінчики крил
0207 13 50 00 - - - - - грудинки та їх частини
0207 13 60 00 - - - - - ніжки та їх частини
0207 13 70 00 - - - - - інші

- - - субпродукти:
0207 13 91 00 - - - - печінка
0207 13 99 00 - - - - інші
0207 14 - - частини тушок і субпродукти, морожені:

- - - частини тушок:
0207 14 10 00 - - - - обвалені

- - - - необвалені:
0207 14 20 00 - - - - - половини та четвертини
0207 14 30 00 - - - - - крила цілі, з кінчиками або без них
0207 14 40 00 - - - - - спини, шиї, спини з шиями, гузки,
кінчики крил
0207 14 50 00 - - - - - грудинки та їх частини
0207 14 60 00 - - - - - ніжки та їх частини
0207 14 70 00 - - - - - інші

- - - субпродукти:
0207 14 91 00 - - - - печінка
0207 14 99 00 - - - - інші

- індиків:
0207 24 - - не розділені на частини, свіжі або
охолоджені:
0207 24 10 00 - - - обскубані, патрані, без голови та лапок,
але з шиєю, серцем, печінкою та шлунком, так
звані "80% індики"
0207 24 90 00 - - - обскубані, патрані, без голови, лапок, шиї
серця, печінки та шлунка, так звані "73%
індики", або в іншому вигляді
0207 25 - - не розрізані на частини, морожені:
0207 25 10 00 - - - обскубані, патрані, без голови та лапок,
але з шиєю, серцем, печінкою та шлунком, так
звані "80% індики"
0207 25 90 00 - - - обскубані, патрані, без голови, лапок, шиї
серця, печінки і шлунка, так звані "73% індики"
або в іншому вигляді
0207 26 - - частини тушок і субпродукти, свіжі або
охолоджені:

- - - частини тушок:
0207 26 10 00 - - - - обвалені

- - - - необвалені:
0207 26 20 00 - - - - - половини та четвертини
0207 26 30 00 - - - - - крила цілі, з кінчиками або без них
0207 26 40 00 - - - - - спини, шиї, спини з шиями, гузки,
кінчики крил
0207 26 50 00 - - - - - грудинки та їх частини

- - - - - ніжки та їх частини:
0207 26 60 00 - - - - - - гомілки та їх частини
0207 26 70 00 - - - - - - інші
0207 26 80 00 - - - - - інші

- - - субпродукти:
0207 26 91 00 - - - - печінка
0207 26 99 00 - - - - інші
0207 27 - - частини тушок і субпродукти, морожені:

- - - частини тушок:
0207 27 10 00 - - - - обвалені

- - - - необвалені:
0207 27 20 00 - - - - - половини та четвертини
0207 27 30 00 - - - - - крила цілі, з кінчиками або без них
0207 27 40 00 - - - - - спини, шиї, спини з шиями, гузки,
кінчики крил
0207 27 50 00 - - - - - грудинки та їх частини

- - - - - ніжки та їх частини:
0207 27 60 00 - - - - - - гомілки та їх частини
0207 27 70 00 - - - - - - інші
0207 27 80 00 - - - - - інші

- - - субпродукти:
0207 27 91 00 - - - - печінка
0207 27 99 00 - - - - інші

- качок, гусей або цесарок:
0207 32 - - не розрізані на частини, свіжі або
охолоджені:

- - - качок:
0207 32 11 00 - - - - обскубані, знекровлені, без кишок, але
непатрані, з головою та лапками, так звані "85%
качки"
0207 32 15 00 - - - - обскубані, патрані, без голови та лапок,
але з шиєю, серцем, печінкою та шлунком, так
звані "70% качки"
0207 32 19 00 - - - - обскубані, патрані, без голови, лапок,
шиї, серця, печінки та шлунка, так звані "63%
качки", або в іншому вигляді

- - - гусей:
0207 32 51 00 - - - - обскубані, знекровлені, але непатрані, з
головою та лапками, так звані "82% гуси"
0207 32 59 00 - - - - обскубані, патрані, без голови та лапок,
але з серцем і шлунком чи без них, так звані
"75% гуси", або в іншому вигляді
0207 32 90 00 - - - цесарок
0207 33 - - не розрізані на частини, морожені:

- - - качок:
0207 33 11 00 - - - - обскубані, патрані, без голови та лапок,
але з шиєю, серцем, печінкою та шлунком, так
звані "70% качки"
0207 33 19 00 - - - - обскубані, патрані, без голови, лапок,
шиї, серця, печінки та шлунка, так звані "63%
качки", або в іншому вигляді

- - - гусей:
0207 33 51 00 - - - - обскубані, знекровлені, непатрані, але з
головою та лапками, так звані "82% гуси"
0207 33 59 00 - - - - обскубані, патрані, без голови та лапок,
але з серцем і шлунком чи без них, так звані
"75% гуси", або в іншому вигляді
0207 33 90 00 - - - цесарок
0207 34 - - печінка жирна, свіжа або охолоджена:
0207 34 10 00 - - - гусей
0207 34 90 00 - - - качок
0207 35 - - інші, свіжі або охолоджені:

- - - частини тушок:

- - - - обвалені:
0207 35 11 00 - - - - - гусей
0207 35 15 00 - - - - - качок і цесарок

- - - - необвалені:

- - - - - половини або четвертини:
0207 35 21 00 - - - - - - качок
0207 35 23 00 - - - - - - гусей
0207 35 25 00 - - - - - - цесарок
0207 35 31 00 - - - - - крила цілі, з кінчиками або без них
0207 35 41 00 - - - - - спини, шиї, спини з шиями, гузки,
кінчики крил

- - - - - грудинки та їх частини:
0207 35 51 00 - - - - - - гусей
0207 35 53 00 - - - - - - качок і цесарок

- - - - - ніжки та їх частини:
0207 35 61 00 - - - - - - гусей
0207 35 63 00 - - - - - - качок і цесарок
0207 35 71 00 - - - - - палетоти гусей або качок
0207 35 79 00 - - - - - інші

- - - субпродукти:
0207 35 91 00 - - - - печінка, крім жирної
0207 35 99 00 - - - - інші
0207 36 - - інші, морожені:

- - - частини тушок:

- - - - обвалені:
0207 36 11 00 - - - - - гусей
0207 36 15 00 - - - - - качок і цесарок

- - - - необвалені:

- - - - - половини і четвертини:
0207 36 21 00 - - - - - - качок
0207 36 23 00 - - - - - - гусей
0207 36 25 00 - - - - - - цесарок
0207 36 31 00 - - - - - крила цілі, з кінчиками або без них
0207 36 41 00 - - - - - спини, шиї, спини з шиями, гузки,
кінчики крил

- - - - - грудинки та їх частини:
0207 36 51 00 - - - - - - гусей
0207 36 53 00 - - - - - - качок і цесарок

- - - - - ніжки та їх частини:
0207 36 61 00 - - - - - - гусей
0207 36 63 00 - - - - - - качок і цесарок
0207 36 71 00 - - - - - палетоти гусей або качок
0207 36 79 00 - - - - - інші

- - - субпродукти:

- - - - печінка:
0207 36 81 00 - - - - - гусяча жирна
0207 36 85 00 - - - - - качина жирна
0207 36 89 00 - - - - - інша
0207 36 90 00 - - - - інші
0208 Інші м'ясо та їстівні субпродукти, свіжі,
охолоджені або морожені:
0208 10 - кролятина або зайчатина:

- - свійських кроликів:
0208 10 11 00 - - - свіжі або охолоджені
0208 10 19 00 - - - морожені
0208 10 90 00 - - інші
0208 20 00 00 - жаб'ячі лапки
0208 30 00 00 - приматів
0208 40 - китів, дельфінів і морських свиней (ссавців
ряду Cetacea); ламантинів і дюгонів (ссавців
ряду Sirenia):
0208 40 10 00 - - м'ясо китів
0208 40 90 00 - - інше
0208 50 00 00 - рептилій (включаючи змій і черепах)
0208 90 - інші:
0208 90 10 00 - - свійських голубів

- - дичини, крім кролятини або зайчатини:
0208 90 20 00 - - - перепілок
0208 90 40 00 - - - інші
0208 90 55 00 - - м'ясо тюленів
0208 90 60 00 - - північних оленів
0208 90 95 00 - - інші
0209 00 Сало без пісних частин, свинячий жир і жир
свійської птиці, не витоплені та не виділені
іншим способом, свіжі або охолоджені, морожені,
солоні або в розсолі, сушені або копчені:

- сало:
0209 00 11 00 - - свіже, охолоджене, морожене, солоне або в
розсолі
0209 00 19 00 - - сушене або копчене
0209 00 30 00 - жир свинячий
0209 00 90 00 - жир свійської птиці

Група 05

Інші продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені


0504 00 00 00 Кишки, сечові міхурі та шлунки тварин, цілі та
шматками, крім риб'ячих, свіжі, охолоджені,
морожені, солоні або у розсолі, сушені або
копчені

В.о.Голови експертної комісії
Інституту екогігієни
та токсикології к.м.н.


О.О.Бобильова

WEB MD Office "НПО Поверхность",

www.master-d.com.ua


-->


На сайті також шукають: Клоназепам, L-цет інструкція, Карніель застосування, Гепарин побічні дії, Вальтрекс протипоказання