Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

ПАСТА ТЕЙМУРОВА
Назва: ПАСТА ТЕЙМУРОВА | Шукати ПАСТА ТЕЙМУРОВА в аптеках →
Міжнародна непатентована назва: Comb drug
Виробник: ВАТ "Тернопільська фармацевтична фабрика", м.Тернопіль, Україна
Лікарська форма: Паста
Форма випуску: Паста по 20 г або 25 г у банках; по 25 г у тубах
Діючі речовини: 100 г пасти містять: кислоти борної - 7.0 г, натрію тетраборату - 7.0 г, кислоти саліцилової - 1.4 г, цинку оксиду - 25.0 г, гексаметилентетраміну - 3.5 г, розчину формальдегіду - 3.5 г, свинцю ацетату - 0.3 г, олії м'яти перцевої - 0.3 г
Допоміжні речовини: Вода очищена, емульгатор № 1, тальк, гліцерин
Фармакотерапевтична група: Антисептичні препарати
Показання: Дезодоруючий, дезінфекційний, підсушуючий засіб при пітливості, попрілості шкіри.
Термін придатності: 1,5р
Номер реєстраційного посвідчення: UA/1089/01/01
Термін дії посвідчення: з 14.05.2004 до 14.05.2009
Термін дії реєстраційного посвідчення закінчився.
Пошук даних про реєстрацію препарату ПАСТА ТЕЙМУРОВА
АТ код: D11AA
Наказ МОЗ: 242 від 14.05.2004


Інструкція для застосування ПАСТА ТЕЙМУРОВА

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застування препарату

ПАСТА ТЕЙМУРОВА

(Pasta Teimurova)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: однорідна біла або зі злегка сіруватим відтінком маса з приємним запахом;

склад: 1 г пасти містить: кислоти борної 0,07 г, натрію тетраборату 0,07 г, кислоти саліцилової 0,014 г, цинку оксиду 0,25 г, гексаметилентетраміну 0,035г, розчину формальдегіду 0,035 г, свинцю ацетату 0,003 г, олії м’яти перцевої 0,003 г;

допоміжні речовини: вода очищена, емульгатор № 1, тальк, гліцерин.

Форма випуску. паста.

Фармакотерапевтична група. Дерматологічні засоби. Код АТС D11А А.

Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка. Властивості препарату обумовлені активними інгредієнтами, що входять до його складу. Кислота борна, натрію тетраборат виявляють антисептичну дію, кислота саліцилова– протимікробну, протизапальну та кератопластичну дію, цинку оксид та свинцю ацетат – адсорбуючу, протимікробну, в’яжучу дію, що підсушує, гексаметилентетрамін та формальдегід – дезинфікуючу, протимікробну, антимікотичну та дезодоруючу дію, ментол (що входить до складу олії м’ятиперцевої) – охолоджувальну, судинорозширювальну дію.

Показання. Мікози стоп, гіпергідроз, попрілості, підвищена пітливість.

Спосіб застосування та дози. Призначають для зовнішнього застосування. Уражені ділянки шкіри обробляють 2 - 3 рази на добу, наносячи пасту тонким шаром. Не рекомендується наносити препарат на великі ділянки шкіри.

Побічна дія. При підвищеній чутливості до компонентів препарату можливі головний біль, нудота, у тяжких випадках – блювання.

Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату, хронічні захворювання нирок, періоди вагітності і годування груддю, немовля тата діти віком до 1 року.

Передозування. При тривалому застосуванні препарату на великих поверхнях можливі прояви симптомів передозування: головний біль, нудота, блювання, сплутаність свідомості, діарея, шкірний висип. У цих випадках припиняють застосування препарату, призначають дезінтоксикаційну та симптоматичну терапію.

Особливості застосування. Пасту Теймурова не слід наносити на великі ділянки тіла, волосисту частину голови при запальних захворюваннях шкіри. У випадку попадання пасти в очі треба вилучити пасту марлевим тампоном і ретельно промити око теплою водою.

Взаємодія з лікарськими засобами. На сьогодні взаємодія невідома.

Умови і термін зберігання. зберігати при температурі 8 - 15°С, у захищеному від світла та недоступному для дітей місці. Термін придатності препарату 1 рікі 6 міс. Источник

В процесі зберігання можливе незначне розшарування та агрегація часток.

Смотрите также: Цены на Паста теймурова в аптеках




На сайті також шукають: Гонал-ф, Вазонат інструкція, Застосування препарату Пірантел, Інструкція з використання Фезам, Показання для застосування Дискус композитум, Новонорм побічні дії, Такстам протипоказання, Спосіб застосування та дози препарату Арава