Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про затвердження значень гігієнічних нормативів вмісту харчових добавок у харчових продуктах

№ 25; прийнятий: 17-07-2003; чинний
Видавник: Державна санітарно-епідеміологічна служба України, Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Постанова


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНИЙ ДЕРЖАВНИЙ САНІТАРНИЙ ЛІКАР УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

17.07.2003  № 25

Про затвердження значень гігієнічних нормативів вмісту харчових добавок у харчових продуктах

Відповідно до статті 40 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"  ПОСТАНОВЛЯЮ:

1. Затвердити рекомендовані Комітетом з питань гігієнічного регламентування Міністерства охорони здоров'я України гігієнічні нормативи вмісту харчових добавок:

1.1. Максимально допустимий рівень (МДР) сорбінової кислоти (Е-200) та її солей - сорбату натрію (Е-201), сорбату калію (Е-202) у начинках шоколадних цукерок - 1000 мк/кг начинки.

2. Погодити використання харчових добавок - сорбінової кислоти (Е-200) та її солей - сорбату натрію (Е-201), сорбату калію (Е-202) для виробництва начинок для шоколадних цукерок.

3. Департаменту державного санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров'я України дану постанову довести до установ і закладів державної санітарно-епідеміологічної служби, міністерств, інших центральних органів виконавчої влади у встановленому порядку.

Головний державний
санітарний лікар України

О.В.Лапушенко


-->


На сайті також шукають: Дифлюкан, Но-шпа інструкція, Зитрокс застосування, Кислота амінокапронова побічні дії, Фезам протипоказання