Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

"Про план проведення навчально-тренувального семінару в м. Донецьку 23-24 листопада 2010 р.

№ 443-адм; прийнятий: 18-11-2010; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ



МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
N 443
м.Київ

Про план проведення навчально-тренувального семінару в м. Донецьку 23-24 листопада 2010 р.


Відповідно до підпункту 1.4 пункту 1 наказу МОЗ від 11.02.2010 № 35-Адм "Про проведення нарад і навчально-тренувальних семінарів з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу" (із змінами)

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити План проведення навчально-тренувального семінару з питань реагування закладів охорони здоров'я приймаючих міст за планами медичного забезпечення заходів чемпіонату відповідно до положень Концепції медичного забезпечення під час підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в м. Донецьку 23-24 листопада 2010 року (далі - семінар), що додається.

2. Начальникам головних управлінь охорони здоров'я Донецької, Львівської, Харківської обласних, Київської міської державних адміністрацій взяти участь та відрядити для роботи на семінарі посадових осіб, відповідальних за служби швидкої медичної допомоги та медицини катастроф, головних лікарів визначених лікарень чемпіонату.

3. Начальникам управлінь охорони здоров'я Донецької, Львівської, Харківської міських рад взяти участь в роботі семінару (за згодою).

4. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь (головних управлінь) охорони здоров'я Волинської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Черкаської, Чернігівської обласних державних адміністрацій взяти участь в роботі семінару.

5. Начальнику Головного управління охорони здоров'я Донецької обласної державної адміністрації Аніщенку О.В.забезпечити організаційні заходи семінару та участь підпорядкованих структурних підрозділів в роботі семінару.

6. Контроль за виконанням наказу покласти на Першого заступника Міністра Лисака В. П.

Міністр З.М.Митник






На сайті також шукають: Оспексин, Зилт інструкція, Креон 10000 застосування, Момордика композитум побічні дії, Гонал-ф протипоказання