Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про порядок інформування органами охорони здоров'я органів внутрішніх справ про осіб, хворих на ВІЛ-інфекцію/СНІД, і джерела поширення цієї небезпечної хвороби в Україні

№ 25/62; прийнятий: 23-01-2003; втратив чинність
Видавник: Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

Н А К А З

23.01.2003  № 25/62

       ( Наказ скасовано на підставі Наказу Міністерства

                                        охорони здоров'я

         N 330/644 від 06.07.2004 )

Про порядок інформування органами охорони здоров'я органів внутрішніх справ про осіб, хворих на ВІЛ-інфекцію/СНІД, і джерела поширення цієї небезпечної хвороби в Україні

На виконання пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 17.08.02 № 1120 "Про стан виконання Комплексної програми профілактики злочинності на 2001-2005 роки" та відповідно до Закону України "Про запобігання захворюванню на синдром набутого імунодефіциту (СНІД) та соціальний захист населення" від 12.12.1991 № 1972-XII  НАКАЗУЄМО:

1. Установити наступний порядок інформування органами охорони здоров'я органів внутрішніх справ про осіб, хворих на ВІЛ-інфекцію/СНІД, і джерела поширення цієї небезпечної хвороби в Україні:

1.1. Директору Українського центру профілактики і боротьби зі СНІДом МОЗ України (Щербінська А.М.) подавати до 20 числа після звітного періоду до управління профілактики соціально небезпечних хвороб, СНІДу та формування здорового способу життя МОЗ України інформацію про загальну кількість офіційно зареєстрованих за півріччя ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД: громадян України (в розрізі областей), іноземців, споживачів ін'єкційних наркотиків.

1.2. Міністерство охорони здоров'я за даними Українського центру профілактики і боротьби зі СНІДом до 26 числа після звітного періоду надає до Міністерства внутрішніх справ інформацію про загальну кількість офіційно зареєстрованих за півріччя ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД: громадян України (в розрізі областей), іноземців, споживачів ін'єкційних наркотиків.

1.3. Передача конфіденційної інформації про результати медичного огляду, наявність чи відсутність ВІЛ-інфекції в особи, яка пройшла медичний огляд від органів охорони здоров'я до органів дізнання та слідства, дозволяється у випадках передбачених чинним законодавством України під грифом "Для службового користування", відповідно до Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави (постанова Кабінету Міністрів України від 27.11.98 № 1893).

2. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь охорони здоров'я обласних, Севастопольської міської держадміністрації та Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення Київської міської держадміністрації, головних управлінь МВС України в Автономній Республіці Крим, місті Києві та Київській області, управлінь МВС України в областях, місті Севастополі та на транспорті, директору Українського центру профілактики і боротьби зі СНІДом МОЗ України забезпечити виконання цього наказу.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Державного секретаря МОЗ Бобильову О.О. та заступника Державного секретаря МВС України Єпура Г.В.

Міністр охорони
здоров'я України
В.о. міністра внутрішніх
справ України

А.В.Підаєв

О.А.Гапон


-->


На сайті також шукають: Уросепт, Риссет інструкція, Фромілід застосування, Пароксетин побічні дії, Зірка протипоказання