Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про скасування спільних наказів

№ 330/644; прийнятий: 06-07-2004; чинний
Видавник: Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

Н А К А З

06.07.2004  № 330/644

Про скасування спільних наказів

Згідно з висновком Міністерства юстиції України (лист від 03.12.2003 № 24-7/1773)  НАКАЗУЄМО:

1. Скасувати спільні накази МОЗ України та МВС України від 23.01.2003 № 25/62 "Про порядок інформування органами охорони здоров'я органів внутрішніх справ про осіб, хворих на ВІЛ-інфекцію/СНІД і джерела поширення цієї небезпечної хвороби в Україні" та від 12.03.2003 № 104/224 "Про проведення спільних протитуберкульозних заходів серед тимчасово затриманих та взятих під варту осіб, які утримуються у спеціальних установах органів внутрішніх справ".

2. Директору Департаменту державного санітарно-епідеміологічного нагляду МОЗ України (Бережнов С.П.), начальнику Департаменту адміністративної служби міліції МВС України (Савченко О.І.), першому заступнику начальника Головного штабу МВС України (Кравченко Б.В.) підготувати нову редакцію спільного наказу МОЗ та МВС "Про проведення спільних протитуберкульозних заходів серед тимчасово затриманих та взятих під варту осіб, які утримуються у спеціальних установах органів внутрішніх справ".

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Першого заступника Міністра охорони здоров'я України Лапушенко О.В. та Першого заступника Міністра внутрішніх справ України Гусарова С.М.

Міністр охорони здоров'я
України
Міністр внутрішніх справ
України

А.В.Підаєв

М.В.Білоконь


-->


На сайті також шукають: Левофлокс, Анузол інструкція, Ломадей застосування, Оспексин побічні дії, Зилт протипоказання