Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

Про внесення доповнень до наказу МОЗ України від 24.05.2001 N 195 "Про затвердження документів щодо впровадження Тимчасового порядку проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи"

№ 328; прийнятий: 18-07-2003; чинний
Видавник: Міністерство охорони здоров'я України
Тип документа: Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

Н А К А З

18.07.2003  № 328

Про внесення доповнень до наказу МОЗ України від 24.05.2001 № 195 "Про затвердження документів щодо впровадження Тимчасового порядку проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи"

Відповідно до Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" на виконання наказу МОЗ України від 09.10.2000 № 247 "Про затвердження Тимчасового порядку проведення державної санітарно-гігієнічної експертизи", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 10.01.2001 № 4/5195, та в доповнення до наказів МОЗ України від 24.05.2001 № 195 "Про затвердження документів щодо впровадження Тимчасового порядку проведення державної санітарно-гігієнічної експертизи", від 08.06.2001 № 219, від 04.03.2002 № 83 "Про внесення доповнень до наказу МОЗ України від 24.05.2001 № 195 "Про затвердження документів щодо впровадження Тимчасового порядку проведення державної санітарно-гігієнічної експертизи" з метою проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи  НАКАЗУЮ:

1. Створити експертну комісію Державного науково-дослідного центру з проблем гігієни харчування для проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи в особливо складних випадках.

2. Перелік експертних комісій, які утворюються Головним державним санітарним лікарем України з метою проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи в особливо складних випадках, затверджений наказом МОЗ України від 24.05.2001 № 195 та доповнений наказами МОЗ України від 08.06.2001 № 219, від 04.03.2002 № 83, доповнити пунктом 9 такого змісту:

"9. Експертна комісія Державного науково-дослідного центру з проблем гігієни харчування - голова комісії Швець О.В."

3. Персональний склад експертних комісій, які утворюються Головним державним санітарним лікарем України з метою проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи в особливо складних випадках, затверджений наказом МОЗ України від 24.05.2001 № 195 та доповнений наказами МОЗ України від 08.06.2001 № 219, від 04.03.2002 № 83, доповнити пунктом 9 такого змісту:

"9. Експертна комісія Державного науково-дослідного центру з проблем гігієни харчування:

Швець О.В. - к.м.н., директор Державного науково-дослідного центру з проблем гігієни харчування - голова комісії;

Члени комісії:

Фліс Л.М. - к.б.н., ст.н.с., зав. лабораторією експертизи і хімії харчових продуктів;

Петрунь Г.С. - к.м.н., ст.н.с., заступник директора з наукової роботи;

Борщ Г.Г. - к.б.н., ст.н.с., зав. лабораторією харчової мікробіології."

4. Контроль за виконанням наказу покладаю на першого заступника Головного державного санітарного лікаря України Бережнова С.П.

Перший заступник
Державного секретаря,
Головний державний
санітарний лікар України



О.В.Лапушенко


-->


На сайті також шукають: Ост 10, Цефалексин інструкція, Арикстра застосування, Цефодокс побічні дії, Диклофенак протипоказання