Про внесення доповнень до наказу МОЗ України від 24.05.2001 N 195 "Про затвердження документів щодо впровадження Тимчасового порядку проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи"
Про внесення доповнень до наказу МОЗ України від 24.05.2001 № 195 "Про затвердження документів щодо впровадження Тимчасового порядку проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи"
Відповідно до Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" на виконання наказу МОЗ України від 09.10.2000 № 247 "Про затвердження Тимчасового порядку проведення державної санітарно-гігієнічної експертизи", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 10.01.2001 № 4/5195, та в доповнення до наказів МОЗ України від 24.05.2001 № 195 "Про затвердження документів щодо впровадження Тимчасового порядку проведення державної санітарно-гігієнічної експертизи", від 08.06.2001 № 219, від 04.03.2002 № 83 "Про внесення доповнень до наказу МОЗ України від 24.05.2001 № 195 "Про затвердження документів щодо впровадження Тимчасового порядку проведення державної санітарно-гігієнічної експертизи" з метою проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи НАКАЗУЮ:
1. Створити експертну комісію Державного науково-дослідного центру з проблем гігієни харчування для проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи в особливо складних випадках.
2. Перелік експертних комісій, які утворюються Головним державним санітарним лікарем України з метою проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи в особливо складних випадках, затверджений наказом МОЗ України від 24.05.2001 № 195 та доповнений наказами МОЗ України від 08.06.2001 № 219, від 04.03.2002 № 83, доповнити пунктом 9 такого змісту:
"9. Експертна комісія Державного науково-дослідного центру з проблем гігієни харчування - голова комісії Швець О.В."
3. Персональний склад експертних комісій, які утворюються Головним державним санітарним лікарем України з метою проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи в особливо складних випадках, затверджений наказом МОЗ України від 24.05.2001 № 195 та доповнений наказами МОЗ України від 08.06.2001 № 219, від 04.03.2002 № 83, доповнити пунктом 9 такого змісту:
"9. Експертна комісія Державного науково-дослідного центру з проблем гігієни харчування:
Швець О.В. - к.м.н., директор Державного науково-дослідного центру з проблем гігієни харчування - голова комісії;
Члени комісії:
Фліс Л.М. - к.б.н., ст.н.с., зав. лабораторією експертизи і хімії харчових продуктів;
Петрунь Г.С. - к.м.н., ст.н.с., заступник директора з наукової роботи;
Борщ Г.Г. - к.б.н., ст.н.с., зав. лабораторією харчової мікробіології."
4. Контроль за виконанням наказу покладаю на першого заступника Головного державного санітарного лікаря України Бережнова С.П.
Перший заступник
Державного секретаря,
Головний державний
санітарний лікар України