Нормативна база

Лікарські засоби

Інші розділи

Зворотній зв'язок

ПОСТЕРИЗАН® ФОРТЕ
Назва: ПОСТЕРИЗАН® ФОРТЕ | Шукати ПОСТЕРИЗАН® ФОРТЕ в аптеках →
Міжнародна непатентована назва: Comb drug
Виробник: "Dr.Kade Pharmazeutische Fabrik GmbH", Німеччина
Лікарська форма: Супозиторії
Форма випуску: Супотизорії № 10
Діючі речовини: 1 супозиторій містить: гідрокортизону - 5.0 мг, стандартизованої суспензії культури бактерій кишкової палички (1.0 х 100000000 бактерій E.Coli, розрідженого фенолу як консерванта 6.6 мг) - 387.1 мг
Допоміжні речовини: Ацетилцистеїн, DL-альфа-токоферол, етилендіамінтетраацетату двонатрієва сіль, твердий жир, макрогол-гліцеролгідроксистеарат
Фармакотерапевтична група: Ангіопротектори
Показання: Гемороїдальні вузли, що знаходяться в прямій кишці, свербіж анальної ділянки.
Термін придатності:
Номер реєстраційного посвідчення: UA/4864/02/02
Термін дії посвідчення: з 26.07.2006 до 26.07.2011
Термін дії реєстраційного посвідчення закінчився.
Пошук даних про реєстрацію препарату ПОСТЕРИЗАН® ФОРТЕ
АТ код: C05AA01
Наказ МОЗ: 520 від 26.07.2006


Інструкція для застосування ПОСТЕРИЗАН® ФОРТЕ

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

ПОСТЕРИЗАН® ФОРТЕ

(POSTERISAN® FORTE)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: білі або жовтуваті супозиторії із запахом фенолу;

склад: 1 супозиторій (2 г) містить 387,1 мг стандартизованої суспензії культури бактерій (містить 1,0 x 109 E.coli та 6,6 мг зрідженого фенолу як консерванту); 5 мг гідрокортизону;

допоміжні речовини: ацетил цистеїн, DL-α-токоферол, етилендіамінтетраацетат двонатрієва сіль, твердий жир, макрогол-гліцеролгідроксистеарат.

Форма випуску. Супозиторії.

Фармакотерапевтична група. Анти гемороїдальні препарати для місцевого застосування.

Код АТС С 05А А 01.

Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка. Стимулює процеси місцевого імунітету за рахунок антигенної дії, спричиняючи як неспецифічну, так і специфічну імунні реакції, внаслідок чого підвищується місцевий імунний опір. Прискорює та покращує загоювання ран, має виражену протизапальну, проти набрякову та протисвербіжнудію.

Фармакокінетика. Внаслідок сорбції та трансцитозу компоненти суспензії культури бактерій діють як антигени та ініціюють процес місцевої імунізації, що, в свою чергу, спричиняє захисну імунну реакцію.

Показання для застосування. Для лікування гемороїдальних вузлів, що знаходяться в прямій кишці, свербежу анальної ділянки.

Спосіб застосування та дози. Дорослим по 1 супозиторію два рази на день (ранком та ввечері), по можливості, після дефекації.

Тривалість курсу лікування 5 - 7 днів, але не більше 14 днів безперервного застосування.

Побічна дія. У хворих з підвищеною чутливістю до фенолу можуть бути небажані ефекти у вигляді алергії.

Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату. Специфічні захворювання шкіри (туберкульоз, сифіліс, гонорея), вітряна віспа, грибкові захворювання.

Передозування. Немає даних.

Особливості застосування. Перед застосуванням необхідно здійснити туалет шкіри анальної ділянки. Невідомо, чи проникає гідрокортизон через плаценту, чи виділяється з молоком. Тому при вагітності та при годуванні груддю препарат слід застосовувати тільки при гострій необхідності.

Взаємодія з іншими препаратами. Невідома. Источник

Умови та термін зберігання. Зберігати в недоступному для дітей місці при температурі до 25°С. Термін придатності – 3 роки.

Смотрите также: Цены на Постеризан форте в аптеках




На сайті також шукають: 5-нок, Ацестад інструкція, Застосування препарату Іов-венум, Інструкція з використання Вокадин, Показання для застосування Каметон, Ессенціалє форте н побічні дії, Хомвіо-ревман протипоказання, Спосіб застосування та дози препарату Куріозин, Кислота фолієва, Моноприл інструкція, Застосування препарату Оспамокс, Інструкція з використання Авелокс, Показання для застосування Пенестер, Кавінтон побічні дії, Білобіл протипоказання, Спосіб застосування та дози препарату Акласта